@Art2Blue
- 2018
Zeer vriendelijk ontvangst met een advies om een plek te kiezen, zover mogelijk van de drukke lawaaierige weg. Een eenvoudige rustige camping. Omdat we overdag meestal een fietstocht maakten hadden we daar nauwelijks last van. Schone toilet- en doucheruimtes, maar wel lage toiletpotten, Brood werd 'smorgens door de beheerder "aan huis" afleverd. Wij hadden er, gezien het mooie uitzicht op de grote visvijver, het erg naar onze zin.
Toen we aankwamen, nadat we daags tevoren gereserveerd hadden, kregen we een plaats toegewezen en dat was het. Gezien de brandende zon waren we blij met de schaduw van de boom op onze plek. Een doorgangs camping. Schone toilet- en doucheruimtes, maar wel toiletbrillen zowel op de dames- als herentoiletten, los en/of stuk. Het fietspad langs het kanaal bood ons een autovrije gelegenheid om onder meer de kathedraal van Reims te bezoeken.
Voor ons was dit voor 3 nachtjes een ideale municipal. Inderdaad wat lawaaiig, zeker als je links van de receptie een plaatsje had. Rechts afslaan voor de receptie kwam je op een tweede terrein, waar de verkeersoverlast wat minder was. Omdat we overdag meestal op pad waren hebben we ons daar niet aan gestoord. Van onvriendelijke of norse beheerder, nog de man nog zijn echtgenote, was geen sprake. Schone toilet- en douche ruimtes wat verouderd.
Super vriendelijk en enthousiast ontvangst door receptionist die ook nog eens vloeiend Nederlands sprak. Niet direct een "must" maar wel zo vertrouwd. Ruime plaatsen, prachtig uitzicht op de zee en de grote brug die het Eiland Runen verbindt met het Eiland Sjaelland. Kopenhagen op 135 km afstand. Zéér mooie fietsomgeving in een glooiend landschap.
Een prima stadscamping, sluit mij aan bij alle overige positieve reacties. Omdat we graag de omgeving per fiets willen verkennen zijn we slechts een nacht gebleven omdat de helling vanuit de stad naar de camping letterlijk adembenemend is. Om die helling een paar keer per dag te nemen is voor ons net iets teveel van het goede.
Een fijne rustige camping met mooie fietsroutes, zowel Geasfalteerd als verharde grindpaden. Weliswaar geen luxe camping, maar wel met alle wensbare voorzieningen aanwezig. prachtige stukken bos en heidevelden afgewisseld met akkers.
Een eenvoudige, maar mooie rustige camping in een mooie fietsomgeving met zeer verzorgd sanitair. De beheerder nodigt je s'avonds bij aankomst uit voor een kopje koffie of thee en neemt ruimschoots de tijd om je te attenderen op alle bijzonderheden c.q. bezienswaardigheden in de regio. wisten wij zeker te waarderen.
Prima camping, waarbij alle voorgaande opmerkingen van toepassing zijn. Helaas ook de geur van de varkensstallen, die zo nu en dan waar te nemen was.