Port de Plaisance Michel Roth

• Lozen afvalwater

Prima overnachtingsplek bij de jachthaven langs de tol vrije route naar Zwitserland en Italië. Wij stonden hier 1 nacht. Vriendelijke ontvangst en schoon sanitair. 13 euro meer dan waard.

M

MartinBos

6 dagen geleden

Wij hebben hier 1 nacht gestaan op doorreis naar Spanje. Een prima lokatie aan het water. Prachtig gelegen en dichtbij de snelweg. Als je pech hebt heb je wel ruim 30 meter stroomkabel nodig. Restaurant aanwezig en bakker aan de overkant. Deze camperplek blijft bij onze favorieten.

PeterSenders

1 weken geleden

Fijne plaats om te overnachten op doorreis naar Spanje. Dicht bij centrum en een bakker dicht bij de Camperplaats. voorzieningen zijn in orde. We komen zeker terug.

Boulevard Maréchal de Lattre de Tassigny

54700, Nancy, Frankrijk

Afgebakende plaatsen aan de haven met uitzicht over de Moezel - slagboom (vanuit receptie bediend) van 19.45u tot 08:00u gesloten en toiletgebouw van 20:00u tot 08:00u gesloten - betalen bij de receptie bij het restaurant - prijs voor campers langer dan 6m is hoger - warme bakker om 6.30u - centrum Pont-à-Mousson 500m