Les Voiles des 2 Caps

leoenannie

sep 2024

Goed verzorgde en rustige camping. Vriendelijke ontvangst. Sanitair netjes en schoon en voorzien van toiletpapier. Plaatsen met verharde rijstroken voor campers. Sommige plaatsen wel schuin. Wij betaalden €22 incl. toeristenbelasting, elektra, wifi en 2x douche(via kaart).

Andy_

jul 2024

Hele leuke tijd gehad met onze kinderen (4 & 6 jaar). Verzorgde camping, super vriendelijke ontvangst, leuk speelplein en voetbalveld voor de kinderen. Met de fiets vlot naar 't strand. Terrein niet helemaal effen, dus oprijblokken zijn een must. Komen we zeker nog eens terug.

JamadR

mei 2024

Leuke camping. Vooraan de is het vrije camping gedeelte achterin staancaravans. Mooie ruime plekken, sommige met verharde rijstroken voor de camper. Maar niet alle plekken zijn even recht. Je mag zelf Eén plek kiezen bij aankomst dus je moet geluk hebben wat vrij is. Alles aanwezig om de camper te verzorgen. Schoon sanitair en vriendelijke eigenaren. Wij betaalde 21,-- met de acsikaart en 1,-- euro toeristenbelasting.

Rue Principale (Cd 244) 901

62179, Hervelinghen, Frankrijk