@leoenannie
- 2012
Als kleinschalig kamperen je ding is en het boerenleven van dichtbij wil ervaren, moet je hier zijn. De gastvrijheid van de eigenaren is groot en je voelt je hier welkom. Dat alles in een prachtige natuur waar je mooi kunt fietsen en wandelen en op loopafstand van het centrum. Wat wil je nog meer !
Grote camping met veel faciliteiten. Het personeel is vriendelijk en je voelt je hier welkom. Rustige plaats(buiten het seizoen !) De plaatsen zowel op het veld als de verharde plaatsen zijn prima en je hebt niet direct het idee op een megacamping te zitten. Mooi wandel- en fietsgebied. Wij komen nog eens terug.
Dit is een fijne en schone camping en in het naseizoen lekker rustig. Aangenaam ontvangst en we konden een plaats uitzoeken. We stonden hier 1 nacht. Wat we een minpunt vonden is dat we geconfronteerd werden met €3,50 aan (onduidelijke) administratiekosten. Als je dan in deze periode op het voordelige ACSI tarief staat dan ben je inclusief. toeristenbelasting nog € 29,80 voor 1 nacht kwijt. !
Goed verzorgde en rustige camping. Vriendelijke ontvangst. Sanitair netjes en schoon en voorzien van toiletpapier. Plaatsen met verharde rijstroken voor campers. Sommige plaatsen wel schuin. Wij betaalden €22 incl. toeristenbelasting, elektra, wifi en 2x douche(via kaart).
6 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Heerlijk rustige en schone camping met grasplaatsen of met gras/betonplaat. Wij konden kiezen. De prijs kwaliteit is hier dik in orde alleen €6 per dag voor stroom is stevig. Wifi voor 1 toestel is gratis (moet je wel om vragen)Vanaf de camping is het een paar honderd meter lopen naar het kiezelstrand, krijtrotsen en restaurants. Verder stelt het dorp weinig voor. Je kunt hier prachtig wandelen, fietsen ook, maar het kan erg steil zijn.
Een prima camping om het Chateau van Versailles te bezoeken. Wij zijn er te voet heengegaan (ongeveer 3 km), maar met de fiets of bus ook goed te bereiken. Vriendelijk personeel op de camping. Bosrijk, dus veel schaduw en geen schotelontvangst. Camping is prijzig maar dat is bij dit soort steden vaak het geval. Wij hebben er van genoten !
Mooie parkachtige camping op loopafstand van het mooie stadje. Vriendelijke beheerders en plaats mochten we zelf uitzoeken. Sanitair is gedateerd maar wel schoon.
Goede camping om de omgeving van de Loire te verkennen. Vriendelijke ontvangst. Sanitair is basic en schoon. Het terrein ziet er wat rommelig uit vanwege snoei achterstand.
Heerlijke camping om een paar dagen de omgeving te verkennen. Wat een rust en superschoon sanitair. Wij komen nog eens terug !