Clairette

• Vuilnisbak

3.2

Jacobibi

okt 2025

Ik werd leuk ontvangen; de eigenaar riep zijn zoon erbij, want die sprak Engels. Ben 2 nachten gebleven, heerlijk rustig, simpele maar schone douches/wc's. Mooie wandelroutes rondom en heerlijk aan zee. Ik voelde me overal veilig (ik was alleen op pad). 400 m verderop zat een heel goed restaurantje, was vol, maar ze zetten een extra tafeltje voor me neer 😃! Een heerlijke plek om lekker tot rust te komen! Voor herhaling vatbaar 👍

billecamper

jun 2025

Leuke, kleine camping met veel vaste kampeerders in stacaravans. Het sanitair is functioneel en netjes en wordt, vanwege de stacaravans, niet intensief gebruikt. Wij hebben hier 2 nachten doorgebracht met 2 personen in de 7 mtr. Camper. Stroomvoorziening ter plaatse voor 40,80 EUR. Wij komen terug.

camperjoliejolie

jun 2024

mooie ligging jammer dat de afwezige baas opdracht geeft aan z'n personeel die op Cafe zat om niemand binnen te laten als het maar voor 1 overnachting is. al is nog heel veel plaats. dit om 13 u Dirk

Route des Dunes 525

62215, Ooie, Frankrijk

prima betaalbare camping aan de kust