@camperjoliejolie
camping enkel nog te bereiken met 4x4 camper niet langer dan 6 meter en breder dan 2 meter. stukken van de weg weggespoeld. Jammer
zeer rustige propere camping. heel vriendelijke nieuwe eigenaars. iets verouderde infrastructuur maar alles werkt nog prima. Op 400 meter van het levendige dorp met z'n mooie gebouwen en burcht
Vriendelijke ontvangst met de gratis fles wijn en water. personeel doet er hun best wat samen met het restaurant niet evident is. Sanitair heel proper, mooie ruime plaatsen ook voor de grotere camper. voor ons wel te veel lawaai van de 2 naburige spoorlijnen en de snelweg. Hangt allemaal sterk af van de windrichting denk ik.
heel nette en verzorgde camping, we werden vriendelijk ontvangen en kregen zelfs een rondleiding! het afval wordt hier gescheiden verzameld👍🏻 ruime plaatsen, alle voorzieningen aanwezig. jammer genoeg was het constant langs- rijdend landbouw- en ander verkeer niet echt rustgevend.
mooie ligging,ideaal om nabijgelegen rustige stadje te bezoeken. zeer proper en ok sanitair door wat lawaai van graanverwerkingsfabiek op 500 meter geen 5 sterren
mooie ligging jammer dat de afwezige baas opdracht geeft aan z'n personeel die op Cafe zat om niemand binnen te laten als het maar voor 1 overnachting is. al is nog heel veel plaats. dit om 13 u Dirk