Camping Des Deux Plages

• Honden toegestaan

• Zwembad

Jeroen2ty

jul 2025

Na lang zoeken kwamen we vanavond langs deze camping.. (alle CP en campings waren vol. )de aardige eigenaar had nog een plek voor ons! heerlijk wijds uitzicht, typisch Franse camping. wat verouderd maar alles schoon en netjes onderhouden. Er stond een foodtruck dus we konden ook eten bestellen! we hebben een heerlijke avond gehad!

schutern

aug 2022

Typisch Franse familie camping met veel vaste gasten. Sanitair verouderd maar wel schoon. Broodservice elke ochtend en op vrijdag een foodtruck met Vietnamese loempia’s. Prijs is inmiddels €27

Gerard-D.-

jun 2018

Camping met ruime plaatsen ligt iets afgelegen, maar verder alles aanwezig, schoon sanitair, vriendelijke beheerder.

Rue des Maisonnettes 15

80120, Quend, Frankrijk

Het vlakke terrein met veel (camper)plaatsen is omheind door struikgewas. De standplaatsen zijn afgebakend door diverse heggen. De smalle paden zijn verhard met grind. Heggen en struiken samen zorgen voor extra privacy op de camping. Het overdekte zwembad van deze kleine, rustige familiecamping kan open bij mooi weer.

ACSI - Campingcard