Camping Onlycamp Onival

Geclaimd door eigenaar

Stoffels74

aug 2025

Niet voor herhaling vatbaar. Voorzieningen zijn niet aangepast aan het aantal beschikbare standplaatsen. Ook zeer verouderd en niet echt proper. Wij waren er gelukkig maar voor 2 nachten, hadden we een langere tijd voorzien waren we zeker vroegtijdig vertrokken. We waren er tijdens het hoogseizoen, voor de rust moet je er zeker niet zijn of misschien hadden wij pech met ons buren... Er heerst vooral chaos.

Annie2023

aug 2025

ideale camping als je zelf je eigen voorzieningen heb en vlak bij zee .. verder een hele vieze en oude camping , op de grond van de wc’s lagen vieze tampons en maandverband echt Wagelijk!! . Wij hadden een groep Franse hangjeugd naast ons schreeuwend tot 2 uur en crossende moters om je tent .. tja voor je rust stonden wij er niet 😅 hopelijk hebben jullie meer mazzel ..

wat een leuke plek ! sta je in een weiland ? ja zijn de voorzieningen oud ? ja niet al te fris ook ? ja maaaaar je staat aan zee .. prachtig !!! uitzicht vanaf de boulevard is fantastisch!! er is stroom .. je kan naar toilet je kan douchen en de bakker komt met een busje langs in de ochtend met vers brood wat willen we nog meer ? Ohja ook niet duur ik geef 3 sterren want deze parel moet niet té bekend worden haha

Boulevard de la Mer

80460, Woignarue, Frankrijk