Camping Village Eskualduna

• Stroom

gyntof

aug 2025

Te duur, voor de korte tijd dat we er waren. De elektriciteit werd om 10.00 uur afgesloten, dus we konden vertrekken. De plek was veel te steil voor campers. RESTAURANT. Oké, zwembad. Oké, entertainment. Oké, supermarkt, douche. Oké, een beetje slordig qua netheid.

Florium78LMF

aug 2025

ontvangst was oke. de plaats die ons toegewezen is is heel groot maar absoluut niet vlak, zelfs onze steunpoten kregen de MH niet pas. groot min punt is dat de camping zelf aangeeft om met houtskool bbq’s te werken ( in een zeer droog bebost gebied). sanitair zeer netjes alleen één blok waren de douches zeer krap. het restaurant is een aanrader eer vriendelijke bediening en prijskwaliteit prima. er is een gratis pendelbus naar het strand. 👍

vandenhurk

jul 2025

perfect ontvangst, we kwamen er hier achter dat Fransen ook Engels spraken 😉. keurig naar de plek geleid, daar ook uitleg gekregen in het Engels. Echt een keurige verzorgde camping, met een prachtig zwembad. wij stonden er één nacht, maar kan me heel goed voorstellen dat je hier langer blijft.

Chemin d'Asporots

64700, Hendaye, Frankrijk

43° 22' 36" N 1° 44' 21" W

43.3768 -1.73908

vier sterren camping - kampwinkel - restaurant - 500m van strand - dorp Hendaye 3km

6 apr t/m 29 jun

30 jun t/m 13 jul

25 aug t/m 31 aug

Toon alle tijden en prijzen

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!