Parking Lac d'Hostens

Camperplaatsen

• Stroom

Baudy&Arnoud

feb 2025

Kamperen En camperen is hier inmiddels niet meer toegestaan en er staan overal hekken voor voertuigen boven 2,10m hoogte en er liggen stenen

possl923

sep 2024

Ik sluit me aan bij de vorige reviewplaatser. Even goed kijken naar de bordjes waar de cp zich bevindt. Linkaf als je het terrein op komt. Wij betaalden met de creditcard €15,00. Stond ook aangegeven bij de automaat. Prima plek (stonden met totaal 3 buscampers) en lekker rustig na 19.00 uur. Ook heerlijk gewandeld met de hond die ook los kon lopen. Het meer met de witte strandjes was een oase in de zon.

wat een heerlijke plek deze cp...een beetje "wild" parkeren tussen de naaldbomen... meer dan genoeg stroompalen heerlijk rustig alle voorzieningen okay en inclusief 100meter van het Lac de Lamothe met strandje...prima (afgebakend) zwemwater met toezicht van badmeester. zeilboot,kano en surf verhuur. bistro,snackbar... toegang tot het terrein (slagboom met ticketautomaat) is achter de parkeerplaats voor dagjesrecreanten,ff goed kijken.

La Hourcade

33125, Hostens, Frankrijk

44° 29' 50" N 0° 39' 7" W

44.49714 -0.65201

Camperplaats onder dennenbomen - betalen met creditcard - gebruik GPS-coordinaten - vlak bij het meer van Hostens - centrum 1km