Flower Camping Le Nauzan Plage

riankorf

sep 2022

Ruime plekken, heel schoon en super netjes personeel. Heerlijk zwembad en een gezellige sfeer!

Nana29

jul 2020

Mooi propere camping, waren hier van 4 tot 10 juli. We betaalden 18 euro per nacht met asci kaart. Stonden achteraan op de camping, lekker rustig. Sanitair proper. Verschillende sanitaire blokken. Allemaal even proper. Werden grondig gekuist en ontsmet. Winkeltje op de camping met verse croissants, chocobroodjes en stokbrood. Lekkere mosselen gegeten in het eetgedeelte van de camping. Zwembad overdekt en 1 niet overdekt. Aan de receptie spreekt men Frans, Engels en Nederlands. Mooie fietsroute richting royan met mooi fietspad langs het strand. Je fietst langs mooie baaitjes. Strand op wandel afstand. Met restaurantje en drankgelegenheden. Mooi park met speeltuin, basketplein, bmx parcourtje langs de camping op wandelafstand. Wij komen hier zeker eens terug, Neem zeker je asci kaart mee.

wij waren hier begin oktober. 35€ voorv1 nacht tussen de bloemetjes. we plukken onze eigen bloemen wel de volgende keer

Avenue de Nauzan Plage 39

17640, Vaux-sur-Mer, Frankrijk