Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne

Geclaimd door eigenaar

acdewit

okt 2024

Leuke en mooi gelegen Huttopia camping met vlakje plaatsen. Acsi tarief van € 20,10 voor 2p in september. niet alle plekken voor dit acsi tarief, bijv aan het water is het duurder. direct het dorpje inlopen met leuke restaurantjes, bakker om de hoek. Enig minpunt is het niet vermelden van de entree poort die 3 meter hoog is, terwijl je aan de achterzijde langs de andere camperplaats er goed in kan rijden.

sheilaocean

aug 2024

We vonden de locatie van deze camping geweldig. Onze plek was enorm, direct aan de oever van de rivier. Prachtige locatie, en je kon zo een klein dorpje inlopen met een kleine bar en een crêperie. De camping was geweldig voor kinderen met een groot zwembad en een speeltuin. Ook een bar. Het nadeel was dat het erg duur was, het kostte ons 69 euro voor 1 camper, 2 volwassenen en 3 kleine honden voor 1 nacht. Dit was inclusief elektriciteit, wat we niet nodig hadden.

Victoria10

jul 2024

Mooie camping maar paar minpunten: ingang is 3m hoog en dat staat nergens vermeld, niet op bordjes en niet in de welkomst mail die je een paar dagen van te voren krijgt. Dus achteruit heuvel op in een drukke straat met ruim 3ton is geen goed begin. Er is nog een ingang. Geen waterkranen om tank te vullen, alleen op de parkeerplaats. Ze hebben babyrooms maar die zijn niet met kinderwagen te bereiken(trap op). 300 euro betaald voor 7 nachten.

Boulevard Rodolphe de Turenne

19120, Beaulieu-sur-Dordogne, Frankrijk

gelegen aan de rivier de Dordogne - tegen toeslag plaatsen aan de rivier beschikbaar - centrum 200m LET OP: de getoonde prijs is een vanaf prijs. Bekijk de website voor actuele prijzen en type standplaatsen!

27 apr t/m 24 sep

ACSI - Campingcard