• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@Victoria10

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie nette camping, dichtbij zee, heerlijk gehad. Geen rij voor de douches gezien wij waren hier ook eind juli. Badkamer voor kindjes aanwezig. Broodjes op de camping zijn veel te duur!! 1.25 per croissant en halve liter Jus voor 4euro, maar 4min fietsen is een Mercadona waar 40ct per croissant is en 2 euro voor Jus.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Leuke camping, niet voor ons. Kleine plekjes, veel oude haringen in de grond die opstaken na een bui en we stonden naast een bungalow en die airco voert lucht af, op onze plek. Een week naast een hete föhn gestaan terwijl het al 30graden was. Druk klein zwembad, vers bakkertje, strand met speciaal hondengedeelte, kids club en elke avond luide muziek tot 12 uur ook al stonden wij niet dichtbij het podium toch te luid.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Hier kom ik nooit meer. Toilet, het is een gat in de grond of een pot zonder bril en je plek is een stuk modder, geen gras, geen grind, geen asfalt nee smerige modder aan je voeten de hele dag. Voelt echt alsof ik in een ontwikkelingsland ben en dan €75 pn niet normaal

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Dit is de beste camping van de vakantie. Wijnproeverij, leuk zwembad, ruime plaatsen, water op je plek, goed sanitair en een camping bbq op de avond dat wij hier waren. Voelt als thuis komen hier!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Heerlijke camping, we mochten zelf een plek uitzoeken in het hoogseizoen €40 pn. Alles keurig, veel schaduw en afkoelen in een zwembad is zalig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie camping maar paar minpunten: ingang is 3m hoog en dat staat nergens vermeld, niet op bordjes en niet in de welkomst mail die je een paar dagen van te voren krijgt. Dus achteruit heuvel op in een drukke straat met ruim 3ton is geen goed begin. Er is nog een ingang. Geen waterkranen om tank te vullen, alleen op de parkeerplaats. Ze hebben babyrooms maar die zijn niet met kinderwagen te bereiken(trap op). 300 euro betaald voor 7 nachten.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Gratis voorzieningen en een supermarkt op de camping. Vooral het toiletgebouw vind ik heel mooi. Een goede douche en een hele leuke kinderbadkamer met badkuipjes als wasbak en verhoogde douches zodat je als ouder niet krom staat. Een heerlijk camping dichtbij het strand. In het hoogseizoen rijdt er zelfs een treintje door de duinen. Dikke aanrader!

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Prima voor 1 nacht, niet duur 18 euro en we konden alles online regelen via de website. Alleen jammer dat electra per 50ct in een meter moet worden gegooid, wij hadden geen kleingeld mee, gelukkig waren er aardige buren. Douche gebouw was keurig.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

1 nacht op de parkeerplaats; erg lawaaierig ook snachts met duitse gangstertjes en hun VWpolo met speakers. Op de camping 1nacht hadden we een mooie plek, mooi zwembad, grote speeltuin, prima douche gebouw en pleintje met biertuin. Er is een hippie groep in wollen truien (met apple watches) die creëren veel lawaai en doen savonds als de kinderen net op bed liggen een ronde over de camping met speakers. 35 euro per nacht in totaal, viel mee

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Restaurant is goed en douches zijn de beste die ik tot nu toe heb gezien. zo harde straal als je zelf wilt en geen gedoe met muntjes, sensor indrukken of koud water maar gewoon echt een goede douche. Leuk speeltuintje en wake board mogelijkheden

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Wij zijn hier nu en ik vind het sanitair netjes. Ik lees nu de reviews maar herken dit totaal niet. Het is schoon, voldoende toiletten, douches en afwastafels. Het is rustig en gemoedelijk op deze camping. Leuke speeltuin en een voetbal tafel en voetbal veld voor oudere kinderen. Aanrader!

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Wij verbleven hier 4 nachten voor 41€ p.n. met baby en kind in mei. Het zwembad was nog dicht. Camping is keurig, aan het meer maar wel met een afgesloten hek ervoor wat wel veilig is het kinderen. Er zijn 5 speeltuinen aan het meer en een indoor speelparadijs, onwijs leuk. Restaurant is goed en supermarkt dichtbij.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Mooie camping met alle voorzieningen, prachtig zwembad en indoor speeltuin. Wel heel duur €62 p.n. met gezin met kind en baby en dan is elektra nog niet eens gratis

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Mooie camping met keurig toilet gebouw en verharde plekken met veel ruimte. Er is een klein speeltuintje en een dorpje dichtbij. We betalen 37.50 voor een gezin met kind en baby.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

In april 29 euro p.n. betaald, wel erg duur. - Alles is gras, met veel regen is de grond zacht. - Wij moesten op een bepaalden manier staan om weinig sporen in het gras te maken, maar daardoor stonden we op de tocht en konden we niet in de zon voor onze camper zitten. + Er is een extra woonkamer om te werken of relaxen. Tips voor eigenaar: een bankje bij de speeltuin en een grote spiegel in het toilet gebouw

Sitecode: 19073

Wij waren in februari 28 euro voor een nacht kwijt, wat ik wel prijzig vind voor laagseizoen. Het was erg rustig over het algemeen, maar toch wel redelijk wat campers en je staat ook dicht op elkaar en kijkt bij elkaar naar binnen.