Camping Etang Vallier

jul 2025

bestaat niet meer.

Roose92

jun 2022

bedrag klopt niet, is al 28 euro voor een nacht. En dat is bizar voor de kwaliteit van de camping. Sanitair oud, niet heel schoon. Geen acsi-korting, ondanks bericht op de site. Geen verlichting op de camping. Kortom, het was voor ons nodig om te overnachten, maar de volgende keer rijden we verder

gesloten, hoewel de slagboom open was, was het terrein gesloten, de kleine supermarkt was leeg en niemand in de buurt. zelfs als het open was, zouden we niet zijn gebleven, geen toegang tot het meer en zelfs het restaurant aan het einde van het meer was gesloten.

moulin toupy

16480, Brossac, Frankrijk

45° 19' 41" N 0° 3' 53" W

45.32796 -0.06479

60 ruime en schaduwrijke. U zult genieten van een rustige omgeving in het bos van eiken, dennen en kastanjebomen om te ontspannen en te verjongen. Een camping de natuur, menselijke schaal, met gemak, of de mens en de natuur delen dezelfde ruimte op de prachtige natuurlijke omgeving van Etang Vallier, 4 ha groot meer met een zandstrand en water zeer goed kwaliteit

ACSI - Campingcard