• Camperlocaties

• tiktok

@Roose92

2021

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

vriendelijke ontvangst, leuke plaats met picnictafel op elke plaats. Sanitair schoon en netjes! afvalvoorzieningen camper aanwezig, handig gedaan op deze manier!

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Prachtig en schoon sanitair. Grote douchecabines met stort douche, wc papier aanwezig en zelfs een goede föhn. Vriendelijk personeel. Zwembad aanwezig, maar alleen in het weekend open in deze tijd. Bus halte voor de deur en rijdt elke 20 minuten naar de stad voor €1,85 pp.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Kleine plaatsen, sanitair verouderd, wel schoon, maar niet alle douches geven warm water. Ideaal om met fiets naar Valencia te gaan, vlakbij (nudisten)strand

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Mooie camping en Super netjes sanitair. Een stortdouche en een wastafel in de douchehokjes. Lekker gegeten in het restaurant. Mooi zwembad, met ligbedjes Strand is klein kiezelstrand. Vriendelijk personeel. 10 minuten fietsen naar rechtsaf, wel erg heuvelachtig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prima camping, sanitair is schoon en verwarmd. Vriendelijke eigenaar, jammer dat het restaurant deze week gesloten was.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Fijne, rustige plaats. Ideaal om vanaf deze plaats te wandelen of te fietsen

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima camping, ruime plaatsen, niet verhard trouwens…als het slecht weer is heb je een uitdaging. Vriendelijk personeel. Sanitair is gedateerd en helaas was tijdens ons weekend sanitairgebouw 3 voor de heren (toiletdeel) afgesloten. Mannen moesten naar damesgedeelte. Douches voor heren waren wel beschikbaar

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Grote plaatsen, elektriciteitskasten soms ver weg, dus een lange kabel is handig. Prachtig zwembad! Nieuwe deel van sanitairgebouw ruim en netjes! Niet heel ver van de snelweg dus ook gemakkelijk voor op doorreis

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima camping voor 1 of 2 nachten, 18,50 per nacht betaald, sanitair is proper maar wat mager met 2 herentoiletten (waarvan 1 voor gehandicapten) en 2 urinoirs (waarbij 1 afgedekt met plastic). Prima om Reims te bezoeken, aan te raden om te reserven! (dag van te voren gebeld)

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

paar dagen geweest, 4 e keer alweer, en weer heel fijn, we komen er graag. sanitair uitstekend! We gaan echter niet meer eten in camping “restaurant “, eten werd koud opgediend, duidelijk opgewarmd en niet vers.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Fijne camping, ruime plaatsen, uitstekend sanitair, ruim en schoon. De eigenaren spreken ook Nederlands, ze doen hun best om het naar de zin te maken. Overigens, met acsi card slechts € 24,- per nacht. Een aanrader!

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

simpele camping, maar prima voor 1 nacht. Prijzen hierboven genoemd wijken af , want wij hebben nu al (18 juni) € 22,90 betaald. Vriendelijke eigenaar, sanitair in orde.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Heerlijke plek om te gaan fietsen in de omgeving. Super vriendelijke eigenaresse. mooi en schoon sanitair. Rustige omgeving.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

prima camping, veel schaduw, aardig zwembad, vlak aan de river, verouderd sanitair, maar de prijs klopt niet, in het hoogseizoen waren wij voor 2 personen € 35,- kwijt. niet erg, maar de gegeven informatie is dus onjuist.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

CL was vol, wij stonden op parking ernaast (met nog 6,7 andere campers). Was in orde, denk zelfs dat het(qua ruimte) nog handiger is om op de parking te staan

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

prima camping, sanitair is schoon, echter in het hoogseizoenen is het echt wel 32 euro per nacht. Helemaal niet erg, maar info is dus onjuist

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

prima camping om als uitvalsbasis te gebruiken om te fietsen. Sanitair oud, maar schoon, vriendelijke ontvangst en behulpzame mensen

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

prima camperplaats, eenvoudig, maar schoon sanitair, snel in de binnenstad van Den Bosch, prima!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

uitstekende camping, schoon sanitair (verwarmd), vriendelijke mensen. Verder hebben ze een prima eetcafe voor een betaalbare prijs

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

leuke camperplaats, warme douches (klein, maar goed te doen), iets meer (straat) verlichting zou fijn zijn, het is wel heel donker zo

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

met acsi-kaart 20 euro per nacht. camping is aan het strand , met een klein zwembad. Onderhoud sanitair ruim voldoende. wat ons betreft een aanrader!

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

bedrag klopt niet, is al 28 euro voor een nacht. En dat is bizar voor de kwaliteit van de camping. Sanitair oud, niet heel schoon. Geen acsi-korting, ondanks bericht op de site. Geen verlichting op de camping. Kortom, het was voor ons nodig om te overnachten, maar de volgende keer rijden we verder

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

we kwamen aan om 1530 uur, niemand te zien. Camper op de plaats gezet, stroom in de paal, geen elektriciteit… Gebeld, niet opgenomen, deurbel aangebeld: niet opengedaan Bordje: we zijn er na 1800 uur… Wij zijn vertrokken! Hier komen we NOOIT meer

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

prima om te overnachten, je moet wel een lange stroomkabel hebben om elektriciteit te hebben. Alles wordt aan elkaar gekoppeld….

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

prima camperplaats met ruime plaatsen, gemakkelijk te boeken aan de slagboom bij aankomst! Ideaal wanneer op je op doorreis bent!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Mooi en nette camperplekken. Vriendelijke eigenaar. Sanitair ook netjes. Restaurant van de eigenaar ook zeker aan te bevelen

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie camperplaats met prima verharde plaatsen. Toilet en warme douche ook prima! Om te onthouden!