Camping Maisonneuve

Kermy_evda

okt 2025

Wij waren hier eind sept/begin okt. Prachtige locatie. Ruime percelen. Wij stonden aan het grote veld dus vrij uitzicht. Ook genoeg schaduwplekken. Sanitair is goed, douches lekker warm en schoon. Broodservice stopt laatste weekend september ondanks dat vanaf dat moment nog aardig wat gasten arriveerden. Gemoedelijke sfeer, Bar wel tot einde seizoen geopend. ACSI wordt wel geaccepteerd, wij betaalden 22€ p.n incl 6 amp stroom

Surbier

sep 2024

Echt een geweldige CP. Zeer grote percelen. Goede sanitaire voorzieningen. Alle bezienswaardigheden zijn per fiets te bereiken. Winkels/restaurants in de buurt. CP direct aan een riviertje. Naar de Dordogne 1KM

Fam-Van-Wijk

aug 2024

Zoals anderen hebben omschreven een mooie ruime camping met bijna alles erop en eraan. Wij konden kiezen uit verschillende camperplaatsen allen aan het riviertje waarop volop gekanood werd. De ondergrond was dor en opgedroogde klei echter bij slecht weer zou het een uitdaging zijn om daar weg te komen. Een vriendelijke receptioniste en een mooi zwembad. De prijs was veel te hoog € 38,90 voor 1 nacht met 2 pers incl stroom á € 5,00.

Place de la Laïcité

24250, Castelnaud-la-Chapelle, Frankrijk

gelegen aan een rivier - verwarmd buitenzwembad - broodservice - snackbar/pizzeria - restaurant - animatieprogramma - centrum 1km

1 apr t/m 30 okt