@Kermy_evda
- 2024
- Knaus
Sitecode: 22010
Weekend gestaan. De plekken zijn heerlijk. Lekker rustig en groen. Sanitairgebouw netjes, douchen met pasje, 1x 5 minuten water per dag. Onbekend of je meer douchebeurten op pas kan zetten. Alleen jammer dat douchestraal echt minimaal was. (op z’n Hollands “pisstraaltje”)Als vrouw met lang haar niet aangedurfd haren te wassen. chemisch toilet direct naast afwasplek, dat vinden wij niet zo hygiënisch. Vanwege douche en chem.toilet maar 3 sterren
Superfijne locatie. Mooi sanitair, lekker verwarmd en zeer schoon. Ruime douche met dubbele wasbak en zelfs krukjes. Leuk aangekleed en verzorgd. Bij koud weer ook fijn dat je eerst in halletje stapt (begin december). Ook afwasmogelijkheden netjes verzorgd en gezellig onder een houten overkapping. In- en uitschecken via zuil, werkt prima. Ligt langs een doorgaande weg, wat rijgeluiden maar zeker niet storend. Prima ervaring!
Wat een super plek! Heerlijk rustig, ziet er zeer verzorgd uit. Je kunt servicen, geen sanitair. er staat een koeling met biologische sapjes, eieren en aardappels. Afrekenen o.b.v. vertrouwen: geld achterlaten. Heerlijk dat dat nog kan. Wij hebben 2 nachten gestaan
Wij stonden direct aan de duinen, pracht locatie. Bij receptie spreken ze Engels. Camping zelf wat verouderd, sanitair niet super schoon maar voldoet. Sanitairgebouw midden op camping verwarmd met kacheltje. Begin oktober betaalden wij 20,50 p/n. In centrum dorpje nog enkele restaurants geopend. 2 bakkers en een Carrefour met goed assortiment. Centrum op loopafstand. Uitzicht 5 sterren waard.
Wij waren hier eind sept/begin okt. Prachtige locatie. Ruime percelen. Wij stonden aan het grote veld dus vrij uitzicht. Ook genoeg schaduwplekken. Sanitair is goed, douches lekker warm en schoon. Broodservice stopt laatste weekend september ondanks dat vanaf dat moment nog aardig wat gasten arriveerden. Gemoedelijke sfeer, Bar wel tot einde seizoen geopend. ACSI wordt wel geaccepteerd, wij betaalden 22€ p.n incl 6 amp stroom
Prachtige ligging. De officiele CP waren in het midden van de camping maar wij mochten zelf een plekje uitzoeken: aan de buitenkant met uitzicht :-) Keurig schoon sanitair gebouw, verwarmd. Werd ook nu nog dagelijks schoon gemaakt. Receptie erg beperkt geopend. Ondanks nog 3 weken open schappen van ‘winkeltje’ leeg en geen broodservice. Dorpje uitgestorven. Epicerie bordje gezien maar twijfel sterk of die nog opent. Denk pas weer met wintersport
Vriendelijk ontvangen door eigenaar die idd goed Engels spreekt. Laatste week voor seizoensluiting dus helaas geen aanvullende voorzieningen zoals winkeltje of snacks. Redelijk grote plaatsen, mooi en schoon sanitair gebouw. Lekker rustig, heerlijk geslapen.
Locatie prima, je loopt zo de heide op, loopafstand van dorp. Wel jammer dat sanitairgebouw (nog) dicht was. Ander sanitairgebouw wel open. Op de plek een kraantje: geen water, bij sanitair gebouw wasbakken met koud/warm kraan: geen water - ook niet bij het ‘open’ gebouw. Waterslang bij de serviceplek was niet actief. Wanneer de camping open is, verwacht ik dat de faciliteiten ook beschikbaar zijn, dat viel dus tegen. Supermarkt in Elspeet.
1 nacht gestaan. bij bellen of er plek was die dag kregen we te horen dat we de enige waren en dat het geen probleem was dat we einde middag pas weg wilden. mooie verharde plekken, en prachtig sanitair gebouw ❤️ . stroom met muntgeld, dat was wel even een uitdaging in dit tijdperk van contactloos betalen 😁😉heel prettige sfeer, wij komen zeker terug