Hondencamping La Soupeze

• Douche

Burgerlijk

sep 2024

Echte hondencamping. Gemoedelijk. Betrokken eigenaren. Prachtig wandelen, zo vanaf de camping. ''s Avonds altijd gezellig. Goed eten en drankjes genoeg.

Qyra

aug 2024

super camping met zeer vriendelijke eigenaars. honden mogen de hele dag los lopen een eldorado. wij hebben hier 7 dagen gestaan. wij adviseren deze camping zeker, mits je een hond hebt. sanitair is keurig en als je wil kan je elke avond tegen een schappelijke prijs mee eten. elke morgen broodjes op bestelling. wat wil je nog meer?

prachtig plekje voor mens en hond. gastvrijheid, goed eten, gezelligheid. ruime plaatsen. schoon sanitair een gezellig café/restaurant/ ontmoetingsplaats. wijntje/ biertje mag je zo pakken. gewoon even opschrijven. sochtends verse broodjes op bestelling. je kunt zwemmen, ook voor de honden is er een vijver. verder oneindig veel wandelmogelijkheden in de nabijheid je omgeving. We hopen er ooit nog weer eens terug te kunnen komen.

Passage de la Soupeze 24

87230, Dournazac, Frankrijk

Hondencamping waar mens en hond de vakantie hebben die ze willen

21 jun t/m 30 sep

15 mei t/m 20 jun