@Qyra
- 2020
kleine cp met schoon sanitair. kan inmiddels wat vernieuwing gebruiken. wij stonden prachtig bij de hertjes. vriendelijke eigenaar. biertjes en wijntjes staan in de koelkast voor gebruik. even geld in het kistje doen, waar vind je dit nog? prachtige omgeving om te fietsen of te wandelen. wij komen zeker terug. 3 sterren is ivm verouderd sanitair .
net 6 dagen op deze cp gestaan. ivm 2 dagen opleiding en aansluitend heerlijk vakantie vieren. wat een super plek, aardige mensen . sanitair super schoon en plaatsen zeer ruim. prachtige mogelijkheid voor fietsen en wandelen. komen hier zeker terug. aanrader voor iedereen die van een cp houdt die eigenlijk meer weg heeft van een kleine camping.
wij hebben hier net 4 dagen gestaan. super vriendelijke eigenaren. Keurig sanitair. Plaatsen zijn ruim met water en stroom op elke plaats. ze beschikken over een super handige app waar je vanalles op kan vinden. prima gebied voor wandelen en fietsen. Dichtbij den Bosch. komen hier zeker nog een keer.
wij zijn hier gisteren aangekomen. ontvangst was super vriendelijk. konden zelf een plek uitzoeken. mogelijkheid voor schaduw is er genoeg. sanitair is prachtig en schoon. inchecken va 14 uur levert even file op en mogelijkheden dat de plaats die jij net hebt uitgezocht door je voorganger al is geconfisqueerd. Eguisheim is een super leuk plaatsje waar je gezellig een wine tasting kan doen. fietsen en wandelen kan hier ook prima. aanrader!
lekkere camping met mogelijkheid voor schaduw. camping beheerder vindt zijn werk denk ik niet zo leuk, aan begin van het seizoen al erg kortaf. fietspad langs de camping is prachtig. sanitair is netjes ,wel met muntjes. dorpje is erg gezellig en prima te bewandelen. wij hebben heerlijk gegeten bij Lurin. voor de avond zeker even reserveren maar een aanrader. hier ben je echt te gast.
Sitecode: 72058
wat een heerlijke camping, je voelt je erg welkom. keurig nieuw sanitair gebouw. lekker zwembad. winkels op loopafstand. Arco( 1,9km) is een super leuk stadje. prima voor meerdere dagen kan prima fietsen en wandelen. wij kwamen hier voor de 3e x en zeker niet de laatste x. informeer wel vooraf voor een plek, soms zitten ze vol.
wij kwamen dag voor een feestdag, waardoor de camping eigenlijk vol was, mochten op een noodplek staan voor 1 nacht. dit was in verhouding een hele kleine plek maar moesten wel volle bedrag betalen. sanitair was meer dan keurig. super vriendelijk personeel. uiteindelijk mochten we langer blijven maar mochten niet verplaatsen .
prima camper plek om Wenen te bezoeken. keurig sanitair helemaal nieuw. Er moet wel cash betaald worden. zelfs aan de hond is gedacht, klein omheinde uitlaat plaats. binnen half uur met de metro in het centrum. 5 minuten lopen naar het metrostation
wij hebben hier afgelopen 3 nachten gestaan. heerlijke kleine, rustige camping om praag te bezoeken. sanitair is schoon maar zeer simpel en gedateerd. aan een nieuw sanitair wordt gewerkt op afwachting van de vergunningen. zeer behulpzame familie die graag meedenken en meehelpen. heerlijke restaurantjes in de buurt. tram naar Praag op 10 minuten lopen . Een echte aanrader deze camping als sanitair is vernieuwd dan zeker 5 sterren waard .
wat een prachtige camping. super vriendelijk echtpaar. sanitair zeker een 10!!!. mooie ruime plekken. prachtig fiets omgeving. voor de hond een groot omheind losloopveld. super geregeld allemaal Wij komen hier zeker nog een keer terug.
wat een prachtige CP. sanitair aanwezig en super schoon. grijswater kan geleegd worden en schoonwater aangevuld. online aanmelden en betalen, dan krijg je een toegangscode werkt prima. op fietsafstand van Brugge. deze kan je via knooppunt doen dan zie je gelijk hoe mooi het is en hoef je niet langs de drukke weg. bushalte is ook voor de deur dus dit is ook een optie. kortom een echte aanrader.
wij hebben hier 2 nachten gestaan als tussenstop. wat een hartelijk ontvangst. Dame van de receptie spreekt ook wat Nederlands. mooie verharde plaatsen. sanitair keurig. wij betaalde per nacht €17,88 inclusief stroom . sanitair is keurig. deze gaan we onthouden.
heerlijke rustige camping, mooie ruime plekken. super vriendelijk ontvangst sanitair is zeer verouderd maar er komt een nieuwe receptie, hopelijk wordt sanitair dan ook mee genomen. vlakbij het dorpje waar je heerlijk authentiek kan eten. prachtig kan wandelen.
wat een prachtige camping, keurig sanitair. ruime plekken. wij hadden een prachtige plaats met uitzicht op de bergen en meer. super vriendelijk ontvangst.
super camping met zeer vriendelijke eigenaars. honden mogen de hele dag los lopen een eldorado. wij hebben hier 7 dagen gestaan. wij adviseren deze camping zeker, mits je een hond hebt. sanitair is keurig en als je wil kan je elke avond tegen een schappelijke prijs mee eten. elke morgen broodjes op bestelling. wat wil je nog meer?
wat een top cp voor bezoek aan Trier. super vriendelijk personeel. let op alleen electra , toilet gebruik mag in het Hotel. echt een aanrader.
zelfs 1 ster is misschien nog te veel. door de reviews wisten we dat ze snel vol zaten, dus netjes gebeld. kregen als antwoord plek zat hoefde niet te reserveren. op de camperplaats aangekomen kregen we een briefje met de mededeling. " kijk maar of er plaats is en ga daar dam staan " geen plaats dus helemaal vol en er waren wel gereserveerde plaatsen. zeker geen aanrader. door gereden naar camping leukbachtal . deze is TOP
wat een top camping. prima ontvangst, super vriendelijk. sanitair wat gedateerd maar super schoon. electra betaal je met munten snap dat sommige mensen dit niet handig vinden maar je betaalt alleen wat je zelf gebruikt. vlak bij super gezellig centrum. echt een aanrader.
prachtige plek om smogen te bezoeken. wij stonden aan het water en hadden een prachtige zonsondergang. helaas ging aanmelden met de app niet goed, waardoor we een bekeuring kregen. Weer wat geleerd.
Prima plek om Gotenborg te bekijken. bedankt voor de tip, groene vlag wat betreft het pondje. Deze gaat trouwens af en aan.
Prima camping om Stockholm te bezoeken. goed te doen op de fiets. personeel erg vriendelijk. 410 skr is wel erg veel geld voor deze camping . Sanitaire zeer verouderd. douche nog steeds met munten. op de camping ook veel permanente bewoning in oude caravans, personen die hierin wonen vertrekken al va 5.30 uur naar het werk. Let op je spullen, zijn mensen die altijd wat kunnen gebruiken. wij stonden hier 27 en 28 juni.
keurige camping. Keurig sanitair. zelfs een hondendouche. camping aan het meer. en ook nog een zwembad op het park.plaatsen zijn niet erg ruim maar te doen. Veel vaste plaatsen die wel erg ruim zijn. bij reserveren of aankomst moet je aangeven als je acsi pas hebt. Hier hebben ze maar een paar plaatsen voor. mooi wandelen en fietsen in dit gebied.
Prachtige camping. grote plaatsen en keurig sanitair. Wij kwamen hier per toeval . staat acsi op het raam, maar daar doet hij niet aan. mooie rustige camping zonder toeters en bellen. echt een aanrader
Sitecode: 72058
Prachtige camping, keurig sanitair. zeer vriendelijk onthaal. mooi schoon zwembad. komen hier al een aantal jaren voor een paar nachtjes. camping naast deze ABC is van de broer van deze camping eigenaar. beide campings prachtig, echt een aanrader
prachtige locatie voor bezoek aan Assisi. prachtig uitzicht op de stad. lopend naar deze stad is goed te doen. beetje stijl dat wel. raad deze cp aan. Je moet wel geluk hebben op een plek. zeer gewild.