Geclaimd door eigenaar

Locatie host
Welkom op Camping Le Petit Trianon!
Ik ben de beheerder van de camping en heet u met veel plezier welkom in ons rustige en groene domein, gelegen in het park van een historisch kasteel. U vindt hier ruime staanplaatsen, comfortabele accommodaties, een verwarmd zwembad en moderne, goed onderhouden faciliteiten. We creëren een warme, persoonlijke en gastvrije sfeer waarin elke bezoeker zich echt op zijn gemak voelt. U kunt altijd rekenen op vriendelijkheid, aandacht, advies en hulp, zodat u volop kunt genieten van een aangenaam, ontspannen en zorgeloos verblijf. Onze rustige ligging en groene omgeving maken het eenvoudig om te ontspannen en nieuwe energie op te doen tijdens uw verblijf bij ons. Tot snel!
Lees verder
Lozen cassettetoilet
Water
Stroom (10A)
Toilet
Rue du Moulin de Saint-Ustre 1
86220, Ingrandes, Frankrijk

Locatie host
Welkom op Camping Le Petit Trianon!
Lees verder
Broodjesservice Stad 3000m