@PetervanBerkel
- 2016
September 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 25 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Geweldige camping. Toevallig terecht gekomen bij het zoeken naar een camping.We werden heel hartelijk ontvangen. Mooie camping met ruime plaatsen. Het is hier leuk fietsen in de omgeving. Overwegend Nederlanders. Nederlandse eigenaar. Mooi groot zwembad. Prima restaurant. De eigenaar kookt 2 dagen in de week. Wij hebben een heerlijke schnitzel gegeten. Op woensdag rendang avond.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wij zijn hier 1 nacht geweest. Mooie camperplaats. Vriendelijke ontvangst. De plaatsen zijn zo gesitueerd dat je overal een vrij uitzicht hebt. Lekker grasveldje voor de deur. Veel streekproducten te koop. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Mooie ruime plaatsen met uitzicht op de velden. Schoon sanitair. Bij aankomst werden we verwelkomt door de eigenaresse die ons direct een doosje eieren gaf en een documentatie map van de omgeving. Prima locatie met verschillende fietsroutes. Ommen op ca. 4km. Hier komen wij zeker nog een keer terug.
Juni 2026
Mooie rustige schone camping. Gastvrije ontvangst. broodjesservice en kleine snackbar. sanitair wordt goed schoon gehouden. Het zwembad mag geen naam hebben. Meer een pierebadje voor kinderen. het was bloedheet, maar onder de bomen langs het beekje dat door de camping stroomt is het goed uit te houden.
3 nachten gestaan. sanitair prima. broodjesservice. Turckheim is een pittoresk stadje. op maandag bijna alle horeca daar gesloten.Camping reserveren is handig. staat vaak vol.
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Hartelijke ontvangst door een jong stel die sinds 2 jaar de camping in eigendom heeft en er alles aan doen om het naar je zin te maken. Ruime plaatsen. De camping ligt bij een groot landhuis/ kasteel. Het sanitair is heel goed. ruime douches waar je makkelijk je spullen kwijt kunt. De plaatsen liggen om een groot grasveld ("de kasteeltuin"). Er is een bar en een restaurant (maandags gesloten). Heerlijk zwembad. broodjesservice. Een aanrader.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden