@PetervanBerkel
- 2016
Mooie rustige schone camping. Gastvrije ontvangst. broodjesservice en kleine snackbar. sanitair wordt goed schoon gehouden. Het zwembad mag geen naam hebben. Meer een pierebadje voor kinderen. het was bloedheet, maar onder de bomen langs het beekje dat door de camping stroomt is het goed uit te houden.
3 nachten gestaan. sanitair prima. broodjesservice. Turckheim is een pittoresk stadje. op maandag bijna alle horeca daar gesloten.Camping reserveren is handig. staat vaak vol.

Hartelijke ontvangst door een jong stel die sinds 2 jaar de camping in eigendom heeft en er alles aan doen om het naar je zin te maken. Ruime plaatsen. De camping ligt bij een groot landhuis/ kasteel. Het sanitair is heel goed. ruime douches waar je makkelijk je spullen kwijt kunt. De plaatsen liggen om een groot grasveld ("de kasteeltuin"). Er is een bar en een restaurant (maandags gesloten). Heerlijk zwembad. broodjesservice. Een aanrader.

grote camping. Veel vaste plaatsen. De plaatsen zijn groot en niet afgebakend. De sanitaire voorzieningen zijn goed, alhoewel de douches aan de krappe kant zijn. Je kleren droog houden valt niet mee. Beetje raar om haakjes aan de deur te bevestigen, voor wat? Kleren houd je niet droog. Plaatsen staan slecht aangegeven. Wij hebben de camper neergezet waarvan we dachten dat dat goed was. goed voor 1 of 2 nachten. 30 min . fietsen naar strand

Sitecode: 20235
prima camping.. hebben hier 4 dagen gestaan. iedere dag kan er patat en rundvleeskroketten afgehaald worden. Pannetje meenemen en voor iets meer dan 10 euro (2personen patat en 4 rundvleeskroketten; zo lekker hebben wij ze nog nooit gegeten, heb je ruim voldoende). Om de paar dagen koken ze voor de gasten. goeie keuken. Zwembad gaat hopelijk over 2 weken open. sanitair prima. Altijd heet water. Een aanrader
Vriendelijke ontvangst. De plaatsen in veel gevallen ongelijk. iedereen mag de plaats voor camper of caravan zelf bepalen. de ov verbinding naar Porto is een tijdrovende gebeurenzoals eerder is aangegeven. wij kregen de tip om de Bolt app te downloaden. gedaan en binnen 3 minuten stond er 1 voor de camping. Idem voor de terugweg. kosten: 22 euro heen en terug. sanitair zwaar verouderd. Niet fris. Met een beetje mazzel s ochtends hete douche

kleine camping met veel kleine plaatsen. Omdat het niet druk was konden we de camper op een wat ruimere plaats neerzetten.douches en toiletten gedateerd maar schoon. WiFi uitstekend. gelegen aaneen drukke weg,maar alles binnen een straal van 100 m.: bar restaurant, supermarkt, ijssalon. De boulevard oversteken en je zit op een schitterend strand. wij staan hier voor 1 nacht, maar als het weer wat beter zou zijn, had meerdere nachten zeker gekund

prima camperplaats. Alles wordt prima schoon gehouden. Gastvrij echtpaar en heel behulpzaam in alles. De bus op loopafstand (bus4). stopt voor de cathedraal. Broodjesservice. Voor plaatsen met stroom reserveren aanbevolen. het communiceren gaat via de vertaalapp dat prima werkt. een aanrader
Vriendelijke ontvangst. Rustige camping. Sanitair heel schoon. Mooie grote plekken. vlak op gras. De electra punten liggen wat ver uit elkaar, dus een extra lange kabel kan nodig zijn. Gelegen aan de kust. Douches zijn wat krap; geen plankje voor toilettas.
nog net de laatste plaats kunnen krijgen. was Iets te klein voor onze camper 7,5 mtr. ,maar voor 1 nacht prima. Restaurant aanwezig. Binnen en buiten. goed sanitair. WiFi alleen binnen bereik van receptie en restaurant

Schitterende camping. slechts 3 sterren. maar dan wel vetgedrukt. Grote ruime plaatsen op gras aan de Indre. Mooi sanitair. om door een ringetje te halen. Vriendelijke ontvangst. We mochten zelf de plek uitkiezen. Bakker op loopafstand.
wij hebben afgelopen weekend erg genoten van jullie mooie camperplaats. yoice en Arno zijn op hun camperplaats volop in de weer om alles een nog beter en mooier aanzien te geven door een o.a. binnenkort te openen binnenzwembad (PASEN) en een te openen fietscafe in mei. Wij komen komen zeker nog een keer terug
perfecte camperplaats. wij stonden hier voor 1 nacht. Vriendelijke ontvangst. Alles was aanwezig goede sanitaire voorzieningen. en wat helemaal perfect werkt is het in- en uitchecksysteem. Heel eenvoudig. electra naar verbruik. de teller loopt nadat je ben ingecheckt en stop bij het uitchecken. een plek om te onthouden
prima camping. Op loopafstand van de toren. WiFi redelijk. Goed sanitair. Alles werkt zoals het moet. Niet te vergeten de trattoria. vriendelijk personeel en goede keuken. Vanaf de boot een kleine 3 kwartier rijden(in de spits)

Ruime plaatsen die je zelf uit kunt kiezen. Gigantisch mooi groot zwembad. Totaal niet in verhouding met het sanitair op de camping. Bij het zwembad WiFi, bar en cafe met diverse snacks. Heel goed. Het sanitair is zeer gedateerd. Goed voor een overnachting naar de ferry.

prima camping aan het strand. Onze camper is met fietsen 7,5 mtr. Je kan aan de strandkant staan, maar vonden wij niet echt mooi en veel plaatsen te krap. Denk niet dat je uitzicht op het stand hebt. niet dus. wij zijn in het pijnbomenbos gaan staan. mooie grote plaatsen. sanitair prima. Goed restaurant. WiFi betaald. 2euro pd. In het bos prima bereik. Aan de strandkant niet. Let wel op dat tussen 1 en half 4 de camping gesloten is.

mooie, rustige camping. het tenten gedeelte is schaduwrijk. de enige schaduw die er is wordt door een schaduwdoek gecreëerd. vriendelijke behulpzame dame bij de receptie. Alleen cash. WiFi alleen bij de receptie en restaurant, waar overigens slechts 3 maanden gekookt wordt. in ieder geval niet toen wij er waren. jammer. Niet alle plaatsen hebben stroom. sanitair is schoon en heet water om te wassen en douchen. alleen geen plankje in de douche

mooie rustige camping. zeer schaduwrijk. WiFi ontvangst is matig. douches en afwassen is prima te doen . Heet water. toen wij er waren was het niet zo druk. dat scheelt wellicht. broodjes service. Alles cash. wasmachine 6 euro
De camping iis gesloten van 13.00 tot 15.30. na half 4 stroomde de camping vol. als er dan slechts 2 douches zijn, is dat erg weinig. WiFi op een volle camping kan je overigens wel vergeten. Er zijn tussen Milaan en Genua vrij weinig alternatieven om een camping re vinden. Al met al een aardige camping. Niet al te grote plaatsen.
De weg naar de camping toe is een crime. Over 20 km 3 kwartier doen is lang. afslag 50 genomen vanaf de gothard. ( afslag 49 is denk beter) Camping zelf mooi gelegen aan het meer. WiFi goed. alleen het sanitair is beneden niveau. geen warm water om af te wassen of te douchen. Daar moet nodig iets aan gedaan worden. prima restaurant bar. Heerlijke pizza gegeten. Legen van het chemisch toilet in een oude wc pot is toch ook niet meer van deze tijd

mooie schone camping. Vriendelijke, behulpzame mensen. veel vaste plaatsen. broodjesservice. Bij aankomst bestellen. wordt bij de camper afgeleverd de volgende dag. WiFi is goed. afwassen 0,50 Zwitserse franc. douche 0,50 voor 3 min.
noodgedwongen op deze camping terecht gekomen. Op zich een prima camping ware het niet dat de camping volledig in renovatie is. dat gaat vast wat worden. aan de Moezel gelegen. misschien over een jaar camping waardig

Een mooie, rustige camping bij een chateau gelegen. Je staat als het ware in de kasteeltuin. Sanitair is schoon en voldoet ruimschoots aan de eisen is alleen nogal gedateerd. Mooi zwembad.
Heerlijk rustige, mooie camping. Alle voorzieningen aanwezig. Ruime plaatsen. Perfect internet/WiFi. Plaatsen op gras. Vanaf de camping Viorna 1,5 uur rijden over de cl627.

Prachtige rustige camping gelegen aan een snelstromende beekje. perfecte voorzieningen uitstekend sanitair. De plaatsen zijn niet overdreven groot, restaurant aanwezig. s'ochtends broodjes verkrijgbaar. 20 minuten lopen naar de bus in het dorp die je naar de kloof brengt. Je kan ook met de camper naar een grote parkeerplaats gelegen naast de bushalte.
Wij betalen voor 1 nacht, 2 personen 29 euro. aardige beheerder. klein winkeltje voor de dagelijkse dingen. Bilbao met ov
2 nachten gestaan voor bezoek aan San Sebastian. ligging is uitstekend met OV. de camping af linksaf pad nemen, dan rechtsaf de brug over. aan andere kant is bushalte. brengt je in 20 min naar oude centrum. vlakbij bushalte is ook een grote supermarkt.even bij de campingvragen voor de bustijden. hebben ze een kaartje van. prijs kwaliteit: kan beter. Oud sanitair. geen haakjes in de douche. slechte WiFi.
prima camping, ruime plaatsen die je zelf mag uitzoeken. Douchen in de prijs inbegrepen. wasmachine 30 kr.