Camping Montard

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Wij zijn René en Floortje, samen met onze dochter Lianne zijn we het kampeeravontuur aangegaan.
We wilden allebei iets anders, een eigen camping runnen werd onze droom. Na een lange zoektocht kwamen we terecht in de Corrèze in Frankrijk.

Het prachtige uitzicht over het water. De geluiden van de vogels en het beekje achter de camping maakten het plaatje compleet. Dit is onze droomcamping!

Sinds 29 april 2024 zijn wij de trotse eigenaren van camping Montard. Met nog veel te leren, gaan we vol enthousiasme het seizoen in. We hopen veel gasten te mogen ontvangen en dat er veel mooie herinneringen gemaakt mogen worden!
Welkom!

Tot snel in Lamongerie/Masseret.

Groetjes René, Floortje en Lianne

Lees verder

• Douche

CorCrimson

sep 2025

hoy .. leg ff uit waarom de honden moeten betalen en kids niet

Dommek

sep 2025

Prachtige camping in een bos met uitzicht op een meer. Zeer ruime plaatsen en eind augustus al heel (prettig) rustig. Gastvrije Nederlandse eigenaren. Weinig voorzieningen en in omgeving niet veel te bezichtigen, maar daar staat de rust van de Corrèze tegenover. Een aanrader!

JitserRosa

aug 2025

Fijne camping met aardige beheerders. Lekker rustig en grote ruime plaatsen met veel schaduw. Het heerlijke zwemmeer met ligweiden en strandje is natuurlijk geweldig. Het sanitair is nieuw en heel schoon. De receptie is heel duidelijk aangewezen. In de Correze zijn heel veel groene fietspaden( Velo vert) aangegeven. Als je de campingweg afkomt, zie je de route gelijk aangegeven. Prachtige fietstocht gemaakt naar Uzerche. Je komt geen auto tegen!

Route du Ruisseau des Forges 2

19510, Lamongerie, Frankrijk

Locatie host

Welkom!

Tot snel in Lamongerie/Masseret.

Groetjes René, Floortje en Lianne

Lees verder

Camping met Nederlandse beheerders - gebruik GPS-coordinaten - zwemmeer met strand en ligweide - brasserie met streekgerechten - recreatiezaal - centrum 4km

1 jan t/m 21 jun

7 sep t/m 22 dec

24 aug t/m 6 sep

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard