@Dommek
Prima overnachtingsplek op doorreis. Goede plekken met hagen, goede voorzieningen en vlakbij de snelweg. Wij waren er voor 2e keer, deze keer was het drukker en gezelliger (vorige keer was camping bijna leeg).
Prachtige camping in een bos met uitzicht op een meer. Zeer ruime plaatsen en eind augustus al heel (prettig) rustig. Gastvrije Nederlandse eigenaren. Weinig voorzieningen en in omgeving niet veel te bezichtigen, maar daar staat de rust van de Corrèze tegenover. Een aanrader!
Grote, drukke camping in een bos, dus veel schaduw. Voorzieningen in orde. Strand en boulevard van L'escala op loopafstand. Geen toplocatie, noch L'escala noch camping.
Camping ligt vlakbij vliegveld. Om de andere dag vliegt al het vertrekkende vliegverkeer over de camping... teringherrie! De andere dag is het de aanvliegroute voor de aankomende vliegtuigen, daar heb je geen last van.
Mooie, goed onderhouden camping met ruime plaatsen, inclusief eigen kraan met wasbak en heel goede WiFi dankzij speciale kastjes. Ook lekker, zwembad en zeer atente receptie. Op loopafstand van strand met 's avonds gezellige boulevard om te flaneren, hapje te eten en lekker ijsje te scoren. Aanrader!
Fijne camping op fietsafstand van Valencia. Zeer vriendelijke en behulpzame receptie, goede plek voor camper onder schaduwdoek en opvallend laag geprijsd. Fietspad langs het strand naar Valencia, die mooie stad met kilometerslang fietspad door "groene rivier" (park in voormalige rivierbedding), fraaie oude binnenstad en spectaculaire architectuur in ironische nieuwe "stad van kunsten en wetenschap". Must-see!
Mooie, grote camping met ruime voorzieningen, waaronder groot zwembad en restaurant. Wel veel herrie van animatie bij zwembad en Spaanse familie Flodder. In omgeving niets bijzonders te zien of te beleven. 2 Nachten verblijf was minimum, anders zouden we na 1 nacht verder zijn getrokken.
Heel fijne camping, aardige en behulpzame mensen aan receptie, ruime plaatsen op kiezelstenen onder schaduwdoek, fijn zwembad en bar/ terras met opvallend goede muziek (niet te hard). Wij bleven 4 nachten, een aanrader!