Camping Le Soleil Levant

miessss

jul 2025

matig vriendelijke ontvangst. Oud sanitair en de plek was redelijk. Wij gingen zwemmen en na 20 minuten werd tegen mijn partner gezegd dat hij uit het zwembad moest ivm zijn zwembroek. De badjufrouw zag ons aankomen en zei niks op moment pas na 20 minuten dat we in het water zaten. Hij had geen strakke short of speedo aan en dit moest. Wij zijn gelijk gegaan en met moeite ons geld terug gekregen aangezien we net 40 minuten op de camping stonden.

TheHideout

nov 2024

naast de camping is er een camperplaats die heel het jaar open is met betaalzuil. €10,50 per 24 u, electric inbegrepen. ook sanizuil op het terrein. gras en asvalt te kiezen. rustig en net

JWW

jul 2022

Goed onderhouden camping met mix van mobilhomes en parkeervakken, gras, heggen en bomen (deels schaduw). Sanitair gedateerd en deels matig functionerend, schoon, papier, zeep, geen wc-bril. Parkeervakken redelijk ruim en vlak. WiFi redelijk. Zwembad, restaurant/snackbar. Hond uit op smalle grasstrook langs autoweg buiten camping. Prijs kwaliteit verhouding niet goed.

Allée de la Longee 33

17132, Meschers-sur-Gironde, Frankrijk