Camping Huttopia Landes Sud

Geclaimd door eigenaar

• Stroom

Groen2

mei 2024

Leuke camping met mooie zwembaden. Service ok. Sanitair prima. Wij betaalden € 25.72 met 2 honden. Campergedeelte ligt vooraan en is niet geschikt voor grote campers. Sommige paden zijn nogal smal en de bochten zeer scherp. Zijn alleen met honden naar rivier geweest. Stroming best sterk; mijn labradors hadden niet echt problemen

rbeu

jul 2021

mooie camping maar totaal geen camping voor campers. Paden niet geschikt voor campers. Alleen toegankelijk voor zeer kleine busjes. Dat geven ze echter niet aan bij de receptie. We konden op geen enkele plek staan en hebben een gemiddelde camper. ze waren bij de receptie ronduit onbeleefd. kwartiertje verderop zit een hele leuke, simpele camping met fijne plekken: La Coussade. netjes, aardig

culPa

jul 2020

Mooie Huttopia camping: in bosrijk gebied (beschutte plaatsen), prima sanitair, fijne zwembaden en behulpzaam personeel. Wij kregen een plekje op een helling, maar dat is dan ook weer een uitdaging om de camper zo recht mogelijk geparkeerd te krijgen..

Route de Léon 450

40550, Saint-Michel-Escalus, Frankrijk

43° 52' 39" N 1° 14' 16" W

43.87753 -1.23791

gelegen aan een meer - pizzeria - broodservice - centrum 3km LET OP: de getoonde prijs is een vanaf prijs. Bekijk de website voor actuele prijzen en type standplaatsen!

11 mei t/m 17 sep