@Groen2
wat anderen ook zeggen prima camping, zeker voor kleinere kinderen. Alles netjes verzorgd en leuke activiteiten voor de kleinkinderen o.a. skelters te leen, kalfjes voeren. Enig minpunt, maar alleen omdat ik honden heb en niet met busje wegkan : er is de directe omgeving geen plek waar ze even kunnen ravotten.
Wat anderen ook schreven: prachtige plek aan de rivier. Ideaal voor honden die van zwemmen houden. Gelukkig spreekt eigenaar Duits, mijn Frans is niet zo goed. Tip: lang elektrisch snoer nodig met stekker voor Frans stopcontact. WIFI prima. Genieten hier.
Prima camping. Niet te groot. Alles aanwezig, zelfs krukje in doucheruimte. Op onze leeftijd heel prettig. Hondvriendelijk. Receptioniste kwam speciaal naar onze camper om uit te leggen waar de honden konden zwemmen. Eigenaar erg vriendelijk, begrijp ander negatief commentaar niet
Prima camping, mooi sanitair en goede ontvangst. Mooi gelegen aan meer. Klopt wat 2Js vermeldde prijs was €34 all in voor 2 p.p.n. Nietcdatcer keus was we hadden de laatste plekje. Ruime plaatsen. Hondenbezitters moet €4 p.d. betalen. Persoonlijk vind ik dat best veel. Tot nu toe was €2 het hoogst bedrag dat ik moest neertellen. Vind camping zeker een aanrader
gelegen aan ondiepe schone rivier, prachtige omgeving. 0ase van rust zelf plekje zoeken. WiFi, sanitair en elektra ruim voldoende. niet geschikt voor xxlcampers. neem wel voedselvoorraad mee. 2-3x p.w. een soort SRV wagentje
we zijn al 5 weken onderweg, maar dit is DE slechtste camping. Wat een herrie. ja, er is een hondenstrandje, maar dat is overbevolkt. Niet overal water, weinig afvalbakken en al je snel naar het toilet moet heb je een probleem. Receptie niet echt behulpzaam. Op zich mooie camping, maar voor je rust moet je niet zijn
terras cappingedam 3-4 plaatsen voor grotere campers. Sanitair schoon en ok. Heel klein strandje. Cash betalen. Prijs klopt niet. Betaalde €48 voor 2 nachten incl. stroom = €4 en 2 honden ook €4 p. d. Eigenaar pas om 17.00 uur aanwezig, dus gewoon plekje zoeken. 4 sterren omdat strand echt klein is en draag waterschoenen voor de zee-egels
prima camping direct aan het strand. Honden mogen op het openbare strand. Ze rekenen hier wel €3 per hond per nacht. We betalen dus €34 per nacht 2 p. 1 camper en 2 honden met elektriciteit. Sanitair schoon en heel rustig
Wij wilden 2 nachten blijven, maar het werden er 6. Stonden vooraan bij de zee en mochten zelfs een plekje opschuiven omdat onze tent nogal breed is. Hele vriendelijke, behulpzame eigenaren. Paradijs voor onze labradors. Restaurant en broodservice prima. Je kan ook diner meenemen naar de camper. De weg er naar toe is een dingetje, maar het uitzicht en zonsondergang maken alles goed. ik ben verliefd op de waakhonden Max, Rocky en Sunny.
Sitecode: 19493
Op zich mooi verzorgde camping, maar voor ons te massaal. Heel rustig en daardoor erg gehorig. Voor honden is het echter geen fijne camping en de omgeving is ronduit saai.
Geweldige plek pal aan het water. Een pareltje Alles netjes en schoon. €50 voor 2 dagen voor 2 personen, 2 honden en elektriciteit. Echter...maar 2 plaatsen voor middelgrote campers. Voor de rest mobile homes. Staan diverse BBQ op terrein. Kom zeker terug.
betaalde €85 voor 2 nachten voor camper, elektriciteit,2 personen en 2 honden. bakker op camping gesloten. jammer moest helemaal naar beneden voor brood prima camping voor doorreis
Auto op gele streep en kaart pakkennom hek te openeneven moeite met betaalautomaat en scannen documenten, maar om 17.00 zijn er mensen bij receptie. douches betaald 1€ per 4 min. grote plekken met elk eigen elektra en waterkraan in de ochtendvlopen geiten los prima camping
Fijne camping. hele grote plaatsen. Heerlijke warme douche, alleen geen toiletpapier. Honden gratis
prima camping aan water: geen muggen €21 p.d. incl.stroom. honden gratis zijn erg aan het uitbreiden minigolf, klein zwembad, bootverhuur. in meer mag niet worden gezwommen
prima camping voor doortocht. Code voor hek, wasmachine, honden gratis, sanitair ok en schoon. Helaas water lauw, maar wij de enige op de vaste standplaatsen na, die afwezig zijn circa 30 grote plekken vrij elektriciteit bij prijs van €20 inbegrepen voor 2 personen
in mei 10 gesloten
eens met vorige review, maar jammer dat je en honden ook niet in het meer mag zwemmen ook al is er geen visser te bekennen
Camping heet nu Sanguinet plage en is verbonden met Lac de Sanguinet. Met polsbandje kan je gebruik maken van faciliteiten beide campings Laatste camping net gerenoveerd en heeft zo'n 30 mooie grote camperplekken voor de helft van de prijs
Aangekomen 13 juni 2024 Deze camping is recentelijk gerenoveerd. Sanitair gloednieuw, ruime plaatsen. Veel entertainment, restaurant,zwembad, winkel noem maar op. Zeer vriendelijke en uitgebreide ontvangst. Hondenpaspoort verplicht. Toegang tot meer, maar niet voor honden. Dat kan wel een stuk verderop
Beschrijving klopt. Betaal €25 voor camper, 2 personen,2 honden en elektriciteit. Super rustig, maar weinig te doen.
De prijs klopt inderdaad niet. Ik heb foto gemaakt van de prijslijst. Geen restaurant en campingwinkel is dicht. Misschien in hoogseizoen niet. In dorp kleine supermarkt. Voor de rest is het hier prachtig. Een paradijs voor mijn labradors die dol zij. op zwemmen
Aanrader. Alles aanwezig. Schoon.Vriendelijk personeel. Supermarkt 1.2 km vanaf camping. Receptie vanaf 15.00 open; wij waren er veel eerder en op aanraden van andere gasten vast een plekje uitgekozen. Rivier/zwembad stuk omlaag lopen
we mochten niet voor inchecken het terrein op. we hebben een busje met tent eraan vast. moesten 38 euro betalen, maar de plaatsen zijn zo klein dat wij nergens op pasten. zijn weggegaan, maar kregen geen geld terug. minimarkt is er niet/ verbouwing? de bewaking is perfect we kregen 4 verschillende pasjes om erin/uit te gaan. de entree is schitterend, camperplaatsen vrij triest
Mooie camping, vriendelijke ontvangst. Betaalde €18 met ACSI kaart. Honden gratis. Inderdaad blaffen de waakhonden zo nu en dan, maar kinderen maken ook herrie. Valt erg mee
Wij zijn direct doorgereden. Camping zag er niet uit. 1 ster al te veel
30-05 aangekomen betaalde€ 23 inclusief.stroom en 2 honden. Prima camping. volgens ons sanitair recent vernieuwd - zie foto. Ook kleine winkel bij receptie. Honden mogen op het strand
betaalde €26 inclusief. elektriciteit en 2 honden. prima camping
Met ACSI kaart hier toch naar paspoort gevraagd, andere ACSI camping niet. w.b. sanitair betreft is al in andere review gezegd, behalve dat de sloten op wc en douche niet werken. Betaalde €30.62 voor 2 personen en 2 honden. Vind het nogal prijzig voor deze camping.
Leuke camping met mooie zwembaden. Service ok. Sanitair prima. Wij betaalden € 25.72 met 2 honden. Campergedeelte ligt vooraan en is niet geschikt voor grote campers. Sommige paden zijn nogal smal en de bochten zeer scherp. Zijn alleen met honden naar rivier geweest. Stroming best sterk; mijn labradors hadden niet echt problemen
Ruime, vlakke camping met grasvelden. Met ASCI kaart €15, honden gratis (op de meeste campings €6). Stroom €3
15 mei aangekomen om 20.00 uur. Receptie gesloten, maar code gevraagd aan andere campinggasten. Heel rustig. Ruime plaatsen, elektriciteit inclusief. Nieuw sanitairruimte. Vriendelijk personeel. wij reizen met 2 labradors en die hebben een wereldtijd gehad in bos en water. In totaal 51 euro voor 2 dageb