FKK Camping Arnaoutchot

PierreenTea

1 weken geleden

In Juni geweest. Leuk dicht bij het strand. We werden met de camper weggestopt op geen fijne plek. Niet onze vibe. Voor ons niet meer.

Armou

sep 2025

Vriendelijke ontvangst! Camping eigenlijk complet maar de man deed erg zijn best voor ons en we konden 3 nachten blijven met 1x verkassen naar de overkant. Grote camping aan strand. Ver lopen voor afval. Prima bakker en zwembad. Restaurant/terras oogt wat steriel, is veel meer van te maken! WC’s wat vaker schoonmaken en papier bijvullen? Eergisteren hele dag 1 smerig toilet maar dat doen de mensen ook zelf! Mooie fietsomgeving/paden.

MartR

mei 2025

Vooral nu in voorjaar heerlijk koel onder de naaldbomen, niet druk, mooi zwembad, goede services. Vriendelijk personeel. heerlijk strand. Restaurant is van binnen net sportkantine, smaakloos ingericht, jammer! Fijne fietsroutes. 4G ontvangst wisselend. Voor wifi moet je betalen. Ook jammer.

Route de Pichelèbe

40560, Vielle-Saint-Girons, Frankrijk

43° 54' 25" N 1° 21' 41" W

43.90704 -1.3613

naturistencamping met verwarmd binnenzwembad en alle denkbare voorzieningen - gebruik GPS-coordinaten - heuvelachtig terrein - gelegen aan strand - ruime staanplaatsen, ook speciale verharde camperplaatsen - camperplaatsen tussen en ondere de bomen - broodjesservice - campingwinkel - restaurant - snackbar - supermarkt 8km - centrum 9km

1 apr t/m 23 sep

ACSI - Campingcard