@Armou
- 2021
September 2026
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Zeer gastvrije en aardige ontvangst door Nederlandse eigenaar met uitleg over de camping. Mooie ruime plek, schoon sanitair, lekkere frites en saucijsjes. Prachtig uitzicht op het dorpje met zijn kerk, ‘‘s avonds verlicht. Je merkt dat de eigenaren het met plezier doen.
Juli 2026
Sitecode: 42020
Mega camping, voor ons te massaal. Mooie plek aan het water, prima schoon sanitair (misschien kids tot 6 begeleiding van ouders voorstellen zodat er minder wc papier op de vloer beland). Personeel erg aardig. Voor kids een eldorado! Als je van grote campings houdt moet je hier zijn!
Juni 2026
Mooie ruime plek. sanitair schoon, goed heet afwaswater! Enige minpuntje is het bereik met je met je mobiel op de plaats, deze is doorgaans slecht. Op terras beter. Prachtige wandel- en fietsomgeving.
Leuke camping met prachtig uitzicht aan de rand. In mooie omgeving. Hele vriendelijke beheerder. Sanitair netjes. Restaurant bij camping is oké, geen hele grote kaart.
Wat een hartelijke warme ontvangst op deze leuke camping! Mooi gelegen, prima sanitair, ‘‘s morgens warme croissants op bestelling. Je proeft de fijne ontspannen sfeer!
Mei 2026
Toegangsweg erg smal maar te doen! Aardige ontvangst! We kregen 2 plekken naast elkaar met uitzicht op rivier en dorpje. Sanitair met kaartsysteem keurig! Prachtige omgeving en goed fietsen naar Heidelberg. Camping niet goedkoop, wij betaalden voor 2 nachten, 2 personen, camper, stroom en douche €83
Eerst camperplek geboekt tijdens Pinksterweekend, we konden helaas niet met onze campers bij elkaar staan. Receptie deed zijn best en we kregen 2 mooie plaatsen op achterste campingveld! Erg aardig! Camping ligt prachtig aan mee. mooi sanitair en ondanks de enorme drukte over het algemeen netjes! Prachtige fietsomgeving naar oa Füssen en Schloss Neuschwanstein. Aanrader!
Inchecken via zuil, stroom kiezen! Je krijgt pasjes voor de slagboom en het sanitair! 2 van onze 4 pasjes werkten niet!! Heel lastig! We waren met 2 campers en bij 1 duurde het lang voor er stroom was. Andere mensen ook last van! Tip: eerst door slagboom bij verder reizen en dan pas pasje inleveren! We zullen hier niet snel terug komen, beheerder was wat nors met toch ook wat humor!
Fijne ontvangst! Mooie ruime plekken, die van ons met eigen waterpunt, goed sanitair! Rustige camping. Mooie jeu-de-boulesbaan. Dorpje Creglingen vonden wij wat tegenvallen, wel deels mooi wandelpad er naar toe.
Heel apart dat je je gegevens niet hoeft door te geven, we hadden ‘s morgens gebeld of er plek was zonder naam te noemen. Camping doet wat rommelig aan, soms stroom uitval. Sanitair netjes, er staat een fooien potje voor de schoonmaker? Echtgenoot had wel koude (betaalde) douche (1,50 € per muntje). €36,50 p/n voor camping. Wandelen naar Rüdesheim goed te doen. Mooi fietspad Ri Mainz en Wiesbaden.