Maison Bernard Begaud

4.5

• Campinggedrag niet toegestaan

• Honden toegestaan

Toen we aankwamen zag de entree er rommelig uit. Een vriendelijke man uit Roemenië (bleek een arbeider) wees ons een plekje aan op stenen. De plaats was gratis. Maar toen spraken we de jonge eigenaresse die vertelde dat ze het had overgenomen van haar ouders. Ze is aan het moderniseren. Liet ons fantastische cognac en blends proeven. Wat een kwaliteit!! Fantastisch. Dus we maken graag reclame voor haar. Bij deze dus.

Gertine

sep 2022

Wat een heerlijke plek, fantastisch uitzicht over de wijngaarden. leuk terrein, Er is een soort podium en bar buiten. Er is een ( gemeente?) speeltuin aangrenzend aan het terrein. eco toilet en geïmproviseerde douche…. Het is mogelijk om pineau en cognac te proeven en kopen…heerlijk! natuurlijk wat voor thuis meegenomen… ik zag er stroom aansluitingen, maar hebben wij niet gebruikt. Heerlijk kunnen wandelen met de hond…. Edwin en Gertine

Laat een review achter

Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.

La Barre

17770, Saintes, Frankrijk

45° 48' 2" N 0° 26' 25" W

45.80053 -0.44037

wijnproducent - wijnverkoop - geen voorzieningen - vrij uitzicht vanaf de heuvel over de omgeving - volg de groen/gele borden - centrum 500m