@user496600128
Eens met voorgaande berichten. Een ding...er staat 'gesloten' maar dat klopt dus niet. Ga en koop een lekkere wijn bij de receptie.
We zijn er...hoera! Dat was even zoeken want nergens staat een bordje *camping*. Maar wat een goede faciliteiten voor 9 euro.
Twee sterren voor de ligging.
Helemaal eens met de vorige recensies...Een puntje. De prijs was(vanwege de Paasdagen) niet 23 euro per nacht masr 40 euro per nacht. We hadden niet gereserveerd en de camping was een paar uur later helemaal vol.
Lekker gewandeld op een weg waar vroeger een spoorrails heeft gelegen. Verder zoals hieronder is beschreven. Wij stonden door miscommunicatie denk ik op het gras met mooi uitzicht.
Toen we aankwamen zag de entree er rommelig uit. Een vriendelijke man uit Roemenië (bleek een arbeider) wees ons een plekje aan op stenen. De plaats was gratis. Maar toen spraken we de jonge eigenaresse die vertelde dat ze het had overgenomen van haar ouders. Ze is aan het moderniseren. Liet ons fantastische cognac en blends proeven. Wat een kwaliteit!! Fantastisch. Dus we maken graag reclame voor haar. Bij deze dus.
Rustige plaats met veel gras. Service is op onhandige plaats. Onze 6 meterbus konden we draaien maar dat kan niet met grote campers. Afvoeren en toilet spoelen is gratis. water innemen kost 1 euro.
Onze bus van 6 meter kon de bochten maar net nemen. Maar we staan aan het stromende beekje. Idyllisch.
Prijs voor 1 nacht met onze camper van 6 meter en 2 personen is €28.50 zonder stroom op een doorgangsplaats. Er is geen WiFi waar wij stonden. Verder zoals beschreven dicht bij de snelweg maar toch rustig.