Accueil Camping-Car Jean Vally

Camperplaatsen

• Stroom

Jannick.11

jul 2025

We hebben geen problemen gehad op de bouwplaats. De betaling vindt plaats op kantoor bij de autogarage.

widget1968

nov 2024

Vermijd ten koste van alles, de eigenaar bonkte op de deur van de bus om te betalen, we verbleven omdat het 's nachts sneeuwde, de eigenaar trok onze elektriciteit uit zonder het te zeggen, toen we het doorhadden en weer aansloten, was hij erg agressief en werd het gesprek erg verhit, hij liet het toen met rust, we waren de enige bus op de site, afgezien van de zijne, aangezien hij uiteindelijk in een camper woont. Zeer onaangename ervaring!!!!

kikisa

jul 2024

Aandacht !!! We brachten een nacht door en profiteerden toen van de dag om naar Omaha Beach, de Amerikaanse begraafplaats etc. te gaan. 2 km van de airCC... Toen we om 18.15 uur terugkwamen, arriveerde opa om zijn geld op te eisen. In dit gebied moet u vóór 12.00 uur vertrekken, ook als u de dag ervoor om 19.00 uur aankomt. Volgens hem is het geen 24 uur, anders verdient hij naar eigen zeggen geen geld.

Route d'Omaha Beach 45

14520, Aure sur Mer, Frankrijk

49° 20' 55" N 0° 48' 60" W

49.34869 -0.81664

rustige plaatsen naast de garage - autohuur mogelijk - betalen in het kantoor - centrum 200m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!