Camping d'Etennemare

• Stroom

BaaijMelis

aug 2025

Deze camping is erg gericht op gezinnen met kinderen en pubers. We hadden een plek met veel lawaai naast het toiletgebouw. Daar beleven s-avonds jongeren tot laat hangen. Ook na het aanspreken van de jongeren bleef dit doorgaan. Dat gaf zoveel overlast dat ik snachts de beheerder heb opgebeld om er een einde aan te maken. Sanitair is in orde.

Dit was onze eerste camping in het buitenland met onze nieuwe buscamper. We hadden een fijne plek achterin nr 32 (zonder oprijblokken nodig te hebben) Zwembad water was schoon en lekkere temperatuur. Prima kleine camping en douches zijn er ook gratis. Receptie was ook heel vriendelijk en sprak prima engels.

campcoach

jul 2025

Veel voorzieningen voor kinderen, scheve plek waar we zelfs met de blokken de camper niet in de buurt van waterpas mee konden krijgen. verouderde wc’s zonder bril. Het stonk er naar urine. De douches zijn erg klein. wel warm en een goed straal. Wij vonden de prijs (42,50) veel te hoog voor deze verouderde camping met scheve plek en gebruikten liever ons eigen toilet.

Rue du Hameau d'Etennemare 21

76460, Saint-Valery-en-Caux, Frankrijk

mooi en rustig gelegen camping heeft eigen, afgebakende plaatsen vol privacy - gebruikmaken van het sanitair? - geen enkel probleem dankzij de moderne voorzieningen - wil je er even uit? Het stadscentrum ligt op ongeveer 15 minuten wandelen.

1 apr t/m 15 okt

ACSI - Campingcard