Les Pommiers

• Stroom

Een leuke kleine camping. Mooie plek er er zijn verschillende fietsroutes te nemen. de camping eigenaar is een hele behulpzame man. Onze boeking verliep niet geheel naar wens. Bij aankomst bleek deze niet te vinden. met wat creativiteit konden we toch ergens staan. Het sanitair zou wat meer schoongemaakt kunnen worden. Verder een leuk dorp met een bakker en goed restaurant. Doordat het sanitair meer aandacht verdiend geef ik 3 sterren.

Tent13

aug 2025

Wij hebben hier een week gestaan, hele leuke uitvalsbasis als je van fietsen houdt. Camping eigenaar is hartstikke aardig en behulpzaam. Douche en toilet ruimte zijn gerenoveerd maar worden één keer per dag met de “franse” slag schoongemaakt. Als het sanitair schoner zou zijn gaf ik 4 sterren.

Fijne camping vlakbij L'escalier des falaises. Het dorpje lijkt wel een openluchtmuseum. Ruime plaatsen, wij mochten zelf kiezen. Douches en wc's zijn prima en schoon maar als je goed rondkijkt mag er wel eens extra goed gepoetst worden. Water vd afwas is lauw! Fietsen naar Veules les Roses is makkelijk te doen. Vriendelijke eigenaar die goed ( maar net zo snel als Frans 😉) Engels spreekt.

rue Jean Antheaume 240

76740, Sotteville-sur-Mer, Frankrijk