Camping L'Hypocamp

Oeppie

aug 2025

Een erg fijne camping, gerund door een familie, met fantastisch, vriendelijk en behulpzaam personeel! Hoewel we niet gereserveerd hadden, wilde de dame bij de receptie ons graag een plek voor twee nachten geven. Zeer schone toiletten, wat zeldzaam was tijdens onze reis door Normandië. Er is een broodjesservice en een snackbar. Als we ooit nog eens teruggaan naar de regio, wordt dit onze eerste keus!

Annie2023

aug 2025

We waren op de gok heengaan en jahoor we hadden gelukkig nog een plekje rond 2 uur ! Super aardige mensen wezen ons de weg en we kregen een mooie & ruime plek op een grasveld bij de bomen 🤗 Schoon sanitair ! Echt een aanrader

PiBo25

aug 2025

Hele fijne kleinschalige camping op een mooie ligging in Normandie. Camping is simpel, maar sanitair erg netjes en schoon. Receptie erg vriendelijk en spreken allemaal uitstekend Engels. Broodjesservice in de ochtend en savonds kan je eten bestellen met een wijntje. Klein speeltuintje voor de kids.

Route d'Omaha Beach 60

14520, Aure sur Mer, Frankrijk

49° 20' 57" N 0° 49' 13" W

49.34923 -0.82035

rustig gelegen - ideaal gelegen t.o.v. de mooie oude stad Bayeux (bushalte voor de deur), de invasiestranden, het strand en de indrukwekkende falaisekust - broodjesservice - restaurant op loopafstand

25 mrt t/m 14 nov