@PiBo25
Mooie grote camping met waanzinnig sanitair, ruime badkamers en wordt goed schoon gehouden. Prima SPAR supermarkt aanwezig. Twee restaurants en fijne zwembaden. Gezichtsherkenning voor zwembad is niet erg gebruiksvriendelijk, werkt vaker niet dan wel en niemand die je ter plekke kan helpen. Inderdaad bijzonder dat er caravans en tenten op de verder nette camperplaatsen mogen staan.
Mooi aangelegde camping met vooral op plekken 311-384 veel privacy door de hoge begroeiing. Jammer dat er geen broodjes oid in de ochtend te halen is, faciliteiten openen pas vanaf 09:00. Op loopafstand zit een Jumbo in het dorp voor de broodjes. Ander nadeel is dat het zwembad vanaf 16:00 ‘wellness’ wordt en je dan alleen nog naakt het bad mag betreden. Camper faciliteiten aanwezig, voor water betaal je €0,50/10 liter.
Hele fijne kleinschalige camping op een mooie ligging in Normandie. Camping is simpel, maar sanitair erg netjes en schoon. Receptie erg vriendelijk en spreken allemaal uitstekend Engels. Broodjesservice in de ochtend en savonds kan je eten bestellen met een wijntje. Klein speeltuintje voor de kids.
Sitecode: 20231
Prachtig gelegen camping op loopafstand van Belgie. Je kan hier prachtig wandelen. Camping netjes, sanitair prima. Jammer dat de bijbehorende taverne op maandag gesloten is in hoogseizoen(!). Verder nadeel dat je moet betalen met muntjes voor het douchen en matig onderhoud zwembad. Park is (helaas) overgenomen door investeerder en wil er een vakantiepark met huisjes van maken. Benieuwd hoe lang je hier nog terecht kan met de camper!
Prima voor een (noodzakelijke) tussenstop. Wij hebben een rustige nacht gehad op het bijna volle park. Tijd heeft beetje stilgestaan, sanitair verouderd en uiterst simpel. Toegang via Camping-Car Park app, waarin je ook van tevoren kan zien hoeveel plek er is. Wij betaalden €14,40 voor 1 nacht incl. elektra. Uitrijden met de toegangscode in de app. In die app moet je een account aanmaken en je wallet opwaarderen.
Mooie plek om de camper te parkeren en vervolgens af te dalen naar het dorp. Betaald parkeren bij een automaat. Water en cassette legen mogelijk.
Mooie nieuw aangelegde camperplaats voor een stopover. Elektra aanwezig, €15/24uur. Betalen bij het uitrijden. In hoogseizoen sochtends een bakkertje aanwezig. Op loopafstand van centrum.