Camping des 2 Rivieres

fluit166

jun 2025

mooie plaatsen rond de vijver. sanitair gedateerd maar netjes. vriendelijke eigenaars. broodjesservice. mooie fietsroute naar Dieppe (route verte). ´s nachts zeer rustig.

Dob

sep 2024

Een ster voor de vijver, een ster voor het fietspad naar Dieppe. Erg teleurgesteld, veel mooie plekken onbezet, we werden achteraan onder een sombere boom geplaatst. Onvriendelijke reactie, uiteindelijk kregen we een iets betere plek. Sanitairgebouw is versleten, en ook niet meer goed schoon te maken. Het is niet smerig, maar wel vuil. Geen toiletbril, we leven in 2024! Loshangende schakelaars.

. in de beschrijving staat dat je kunt zwemmen, maar dat is niet het geval. er is een visvijver waar zwemmen niet is toegestaan. toiletten en douches zijn schoon maar moeten uit de jaren 80 worden gehaald. erg gedateerd.

RD 154

76880 , Martigny, Frankrijk

Camping Municipal Des Deux Rivieres ligt in Martigny, een klein plaatse in Haute-Normandie met nog geen 500 inwoners. De camping ligt langs de Rivier la Varenne, op nog geen 3 km van een bos en op ongeveer 50 meter van een recreatieplaats waar je kunt zwemmen en vissen. Wil je erop uit? Op 8 km vind je Dieppe, zee en een strand. Sanitair voor mensen met een beperking is aanwezig!

31 mrt t/m 8 okt

ACSI - Campingcard