@Dob
Juli 2026
Extreem hoge prijzen, het geld niet waard. Veel te weinig afwasplekken, slechte of helemaal geen Wifi verbinding, en ook nu geen warm water in het sanitairgebouw. De camping is momenteel niet volgeboekt, dus een excuus vanwege topdrukte geldt niet (maar zou ook geen goed excuus zijn geweest). Meest bijzondere is wel de extra ‘fee’ van 200 NKR als je bij een mens wilt inchecken en niet bij een machine. Nog nooit meegemaakt.
Een ster voor de vijver, een ster voor het fietspad naar Dieppe. Erg teleurgesteld, veel mooie plekken onbezet, we werden achteraan onder een sombere boom geplaatst. Onvriendelijke reactie, uiteindelijk kregen we een iets betere plek. Sanitairgebouw is versleten, en ook niet meer goed schoon te maken. Het is niet smerig, maar wel vuil. Geen toiletbril, we leven in 2024! Loshangende schakelaars.
2023
We zijn er niet geweest, omdat de eigenaar ons waarschuwde voor de verwachte extreem zware regenval. Dat kwam (op 23 mei 2023) helemaal uit, en wij zijn blij dat we daar niet waren op dat moment. Die waarschuwing, de zorg voor de gast, verdient een hoge waardering.
2020
Sitecode: 20657
Luxe moet je hier niet verwachten. Wat je wel krijgt is een veilige plek dicht bij het centrum van Groningen. Wij troffen het, een plekje direct langs het water, de zon scheen. Geen mooie, wel een unieke plek tussen de kraan en een bootje. Maar daar moet je van houden. Van de positieve punten is ons de vriendelijke, behulpzame ontvangst bijgebleven, van de negatieve punten vonden wij het geluid van de N7 storender dan verwacht.
Mooie camping, met zorg aangelegd en onderhouden. Rookvrij voor ons een plus. Ruime, goed afgebakende en vlakke plekken. Fraai en superschoon sanitair. Sommige douches met aanduiding ‘minder warm’, die zijn tijdens hittegolven vast onmisbaar. Uitstekende Wifi verbinding. Geen overbodige bordjes met aanwijzingen en verboden op de camping. Net geen 10, omdat het lozen van grijs water uitsluitend op de eigen kampeerplek kan, en dan heb je een lange afvoerslang nodig. En eigenlijk regel ik de temperatuur van het douchewater liever zelf.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 6 jaar geleden

6 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

8 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

Op zondag geinformeerd of er plek was. Ja hoor! Op maandag bij aankomst was er volgens de receptioniste geen plek. ‘Mijn baas zegt maar wat’. Uiteindelijk dus wel plaats, maar we kwamen achteraan de camping terecht, op het deel met de vele vaste standplaatsen. Op dat stuk was het langs het water volledig dichtgezet met caravans en partytenten, de rivier kon je niet meer zien. En buiten het weekend grotendeels zonder gasten. Vanaf daar is het ook ver lopen naar het enige toilet’gebouw’. Vooraan, bij de receptie, zijn de toeristische plaatsen, daar oogt het wat sfeervoller, maar lijken de plaatsen kleiner. Wij waren er voor een nachtje, op doorreis, dan kan het ermee door. Wel 50 cent munten voor de douche meenemen, en als je voor tien uur wil vertrekken moet je met de receptioniste afspreken dat je zelf je stroomkabel kunt afkoppelen. Kwamen wij gelukkig per toeval achter.