Cave cidricole Gautard

• Honden toegestaan

Carthago1.

sep 2025

één van de mooiste FP plekken die we al gedaan hebben!En we zijn reeds 19jaar lid dus hebben we al op vele,vele FP plekken gestaan top ontvangst door de eigenaars je word er als een vriend ontvangen!En wat een netheid! We komen er al enkele jaren

suvsuby

mei 2024

Een zeer mooie CP, de weg er naartoe is vrij smal. Zeer mooie plaatsen welke wij niet konden gebruiken vanwege de regenval. een zeer vriendelijk onthaal door de eigenaar, na installeren een bezoek aan de cave gebracht en daar het nodige gekocht zoals een peren cider en pommeau helaas was het vlees uitverkocht. De eigenaar regelt ook het brood voor de ochtend. Nog een mooi toertje op de fiets kunnen maken. Met mooie uitzichten over de vallei

smalle toegangsweg met af en toe tegenligger. prachtige plaatsen tussen heggen. helaas door de vele regen niet te gebruiken. parkeerplaats voor de winkel voldoet goed. met stroom. zeer vriendelijke ontvangst en goede drank geproefd en gekocht. Stroom 3,00 euro.

Perrey Picot

14140, Val-de-Vie, Frankrijk

rustige, door hagen gescheiden plekken - verkoop van cider - wat afgelegen ligging - centrum 1,5km

1 apr t/m 1 okt