Camping Le Bateau

Deze locatie is recent toegevoegd en nog niet door ons gecontroleerd.

Onbekend

Openingsperiode onbekend

• WiFi

• Rolstoelvriendelijk

Esra

jul 2025

wat een heerlijke rustige camping; we zijn 3 nachten gebleven!! wij stonden op plek 113 aan het water; super mooi met een geweldige zonsondergang. Sanitair wat verouderd maar prima. Het stadje is top! supermarkt dichtbij en het zwembad is erg fijn! En helemaal niet druk!!! De bar is gezellig voor te eten en ook regelmatig iets te doen (karaoke of bingo) Komen we hier weer eens in de buurt, dan verblijven we graag weer op deze camping!!

Bossenbroek

jul 2025

Rustige camping. sanitair en zwembad wat verouderd maar het wordt goed schoongehouden. Wij hadden een mooie plaats uit de wind. je kunt er gratis vissen. Personeel vriendelijk.. Niet in restaurantje gegeten maar zag er verder prima uit. met de fiets ben je zo in centrum Rochefort en de Lidl en bijvoorbeeld Decathlon zijn op loopafstand. Mooie zonsondergangen gezien. gezin van 5 met camper betaalde wij €42 per nacht en hebben 3 nachten gestaan

AlMaes

jun 2025

Laat een eerder onfrisse indruk na. Ook receptie voor inchecken slechts om 18:00 open. Hebben daarop niet gewacht na even een wandeling door de camping.

Rue des Pêcheurs d'Islande 110

17300, Frankrijk

45° 56' 53" N 0° 59' 47" W

45.94807 -0.99649

Camping Le Bateau in Rochefort biedt internet en is rolstoelvriendelijk.