@AlMaes
- 2016
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Meer dan correcte plek om Centrum Ieper te bezoeken. Geen fiets nodig. Sanitair achter de receptie (tbv camperplaatsen) is vernieuwd maar verdient nog wat bijkomende afwerking en mist spoelbakken voor de vaat.
Rustige camping op fietsafstand van de stad. Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters. Kraaknet sanitair. Plaatsen (4-tal) op de parking voor campers die laat aankomen of elders geen plek konden bekomen.
Zeer proper en net sanitair. Zeer behulpzame en vindingrijke ontvangst om ons toch een plek toe te kennen. Vanaf 09:00 loopt plek wat leeg maat tegen 11:00 is alles zo goed als terug vol.
Laat een eerder onfrisse indruk na. Ook receptie voor inchecken slechts om 18:00 open. Hebben daarop niet gewacht na even een wandeling door de camping.
Nette camping en helemaal niet duur. Prachtig groot zwembad en animatiezone. Speciale zone voor campers, caravans en tenten buiten de zone van stacaravans. Let wel slechts 3 plekken geschikt voor satelietontvangst. De rest onder de bomen. Wateraftappunten bij de plaatsen.
Zeer goeie ontvangst door super vriendelijke en behulpzame crew. Mooi verwarmd zwembad en lekker restaurant (kaart beperkt tot slaatjes, pizza, burgers en tapa-schotels) en lekkere ijscoupes. Rustige plaatsen zowel onder bomen als in zon met wateraansluiting bij de aansluiting elec. 30 min langs aangenaam wandelpad Echappée naar de stad. Carrefour supermarkt om de hoek op 1 km.
Troosteloze en verouderde camping met vooral stacaravans. Bij onze aankomst vorige maandag slechts 1 camperplaats bestaande. Er zijn er wel nog in aanbouw. Misschien is er daar hoop op beterschap.
Eenvoudige, rustige en natuurlijk ingerichte camping. Sanitair kraaknet. Ruime plaatsen zowel in de zon als onder de bomen. Restaurant naast de camping open van Do-middag tot Zo-avond. Broodservice op bestelling.
Goed om een nacht door te brengen op doorreis. Dorp en oude stad Puy-en-Velay direct toegankelijk en mooi om te doen. Ideaal om na de rit of ‘s morgens de benen te strekken. Let op zelfs nu, in mei, zijn de plekken zeer bezet. Aangekomen om 18:30 hadden wij de laatste.
zeer rustige en mooie en ecologisch onderhouden plek. Vriendelijk onthaal. Aanrader.