Aire de Camping-Car au Château

• Speelgelegenheid

• Rolstoelvriendelijk

lejone

okt 2025

Wij waren op doorreis maar toen we aankwamen besloten we meteen om nog een dag langer te blijven. We werden heel leuk ontvangen door Zita, een fantastische gastvrouw. Daarna een rondleiding gehad van haar, met veel informatie over het kasteel en de wijnen. Uiteraard ook een wijnproeverij. Daarna wijn gedronken op het terras met een schitterend uitzicht op de Dordogne. Heerlijk gegeten en een voortreffelijk nagerecht. Beslist een aanrader.

Hvozdec

sep 2025

wij zijn hier niet voor niets voor de 2 e keer eten met de ondergaande zon maak je niet zo vaak mee. ook deze keer werden wij weer zeer vriendelijk ontvangen door Zita. we hebben weer lekker gegeten. wij zijn door onze vrienden gestuurd om om weer een paar heerlijke flessen wijn mee naar huis te nemen. fantastische plek en kwaliteit zonder enige opsmuk. joke nico

Kokkie44

aug 2025

Super locatie! Ondanks de afwezigheid van een sanitairblok (je staat gewoon voor de deur bij de Chateau), gewoon 5 sterren waard. Bij het Chateau (Cassagne Haut Canon Fronsac), waar ze heerlijke wijnen maken, zit een leuk, gezellig en heerlijk restaurant. Je kijkt daaruit over de vallei (Dordogne) en als je geluk hebt pak je in de avond een schitterende zonsondergang mee!!

Cassagne 1

33126, Saint-Michel-de-Fronsac, Frankrijk

44° 55' 47" N 0° 17' 34" W

44.92967 -0.29264

Bij een kasteel/wijngaard - uitzicht op het dorp en de Dordogne - rustig - in de natuur - tussen de wijnranken - op een terp - bellen voor aankomst - centrum 1,6km

30 jan t/m 1 apr

2 apr t/m 15 okt