Aire de Camping-Car Sare

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

ariedekreij

okt 2025

nog steeds een fijne plek bij een mooi Baskisch dorpje. Een schitterende kerk, een mooi dorpsplein, fijn dat er een Spar èn een bakker vlakbij zit. Ok, er staan een paar bemoeizuchtige NederlandersKom maar daar kun je lak aan hebben. Vers water en lozen in orde. Kom je hier terug? We zijn hier terug!

sammiegirl

okt 2024

prima plek voor overnachting gezellig dorp bij het café wat gedronken voor Hollandse begrippen niet duur wijntje 3.50. de camperplaats heeft vuilwatertanklozing en chemisch toilet je kan ook lozen .vuilnisbakken zijn er ook . vanaf 20.00 tot 9.00 betaal je hier 10 eur voor je overnachting

micka57640

jul 2024

Ik begrijp niet waarom de stad een kraan heeft geplaatst waar alleen mensen met een specifieke kraan gebruik van kunnen maken! waarom niet een standaard fooi geven! we moeten vullen met een gieter! of andere beschikbare middelen! daarnaast de parkeerplaats en dus 10 euro betalen voor 2 uur bezoek omdat het dorp erg klein is!

D406

64310, Sare, Frankrijk