Camping Ruisseau du Treil

• Douche

Sergebrouwer

jun 2023

op de camping mogen de bomen en de struiken weleens flink worden gesnoeid, en het gras mag ook wel gemaaid worden, verder veel achterstallig onderhoud. Het ontvangst is uitermate vriendelijk. hebben het gevoel dat het huidige echtpaar het niet allemaal aankan. Wel jammer want het is een mooie plek, helemaal als je de foto’s van een aantal jaren geleden ziet op Google.

Een echte oase van rust en stilte. Faciliteiten zijn schoon en netjes. Plaatsen in de zon of in de schaduw. Er is een kleine bar waar drankjes worden geserveerd. Vrijdagavond is pizza-avond, onze vegetarische pizza was geweldig. We spoelden het weg met een fles wijn die we bij de bar kochten. Cheryl en Steve de eigenaren zijn geweldige gastheren. Als je van wilde bloemen houdt, is het een geweldige plek. We vonden twaalf verschillende soorten wilde orchideeën rond de site. Bleef voor 8 nachten

Sunfleet

sep 2022

Nieuwe, jonge, Britse eigenaren sinds mei 2022! Zeer aangename kleine camping met 49 plaatsen, nieuwe douches, veel schaduw maar ook zonplekken. Rustige streek, maar heel mooi. Broodservice. Zwembad met kinderbad. Zeer aan te bevelen

Le Ruisseau

46160, Larnagol, Frankrijk