Les Paillotes

3.5

3.5

Heel vriendelijk ontvangen en even staan kletsen met de eigenaar die 3 jaar geleden de camping heeft overgenomen. Het is een rustige en kleine camping met een zwembad, nette en schone toiletten en douches. Er is een ruimte met een biljarttafel en tafelvoetbal en buiten een pingpong tafel. Omdat het einde seizoen is mocht ik zelf kiezen waar ik wilde staan. De perfecte camping voor doorreis voor 1 of 2 dagen. Kom zeker terug 😃

tom.berlinda

jul 2025

we waren hier met de camper voor 1 nacht. super vriendelijke ontvangst door Joël! wat een lieve man! we mochten een plaats uitzoeken. wat een rustige nacht! je kan daar zwemmen. douche, wc , afwasgedeelte proper. met benodigdheden moest je die vergeten zijn. de douche mocht voor mij warmer mijn man vond ze perfect. zo zie je alles hangt af van hoe je zelf bent. Maak er gewoon het beste van..het leven is al soms zo moeilijk. bedankt Joël.❤️

Nomaden1961

jun 2025

Heel vriendelijk ontvangst door eigenaar en zijn vrouw. Keurig schoon sanitair. Heel rustig. Zijn nog voor ons om brood gereden naar het dorp.. plaats was €22 voor camper/2pers + elec en hond.

Route du stade 362

46350, Payrac, Frankrijk

Rustige SVR camping - verwarmd sanitair - centrum 600m.

18 mrt t/m 16 nov