Camping Le Colomer; Ille sur Tet

• WiFi

2.8

Breero

jun 2025

Beestachtig goede gratis wifi. Overzichtelijke camping met veel vaste huisjes.Sanitair blok met douches en toiletten wat onhandig qua indeling. Wasmachine in smalle wasruimte met wastafels.Wel douches afsluitbaar met sleutel. Geen toiletpapier. Vriendelijke beheerder. Plaats: € 15,00, Elektra € 4,00, taxe de sejour €0,65 p.p.p.n. Als je 7 nachten blijft, betaal je er 6. Mooi gelegen rand stadje met alle voorzieningen: Super U en restaurantjes.

Marleen-MVO

mei 2024

Zeer vriendelijke ontvangst. Het was niet druk, dus iedereen kreeg een dubbele plek. Kortingsbon voor Les Orgues d’Ille sur Tet. Zeer de moeite waard We vonden het dorp wat tegenvallen. Wel heerlijke tonijn gegeten bij Vietnamees restaurant. Camping zelf is redelijk. Alleen douche achteraan terrein was open. Deze was heerlijk warm en groot hok. Geen wc papier en geen handendroger. Toilethok bij ingang vond ik sober, wel schoon.

Stephan-en-Michelle

sep 2023

We zijn met 2 campers doorgereden na het ontvangst van de beheerder. Hij had er duidelijk geen zin in.

Rue du Colonel Fabien 13

66130, Ille-sur-Têt, Frankrijk

In de nabijheid van diverse grote supermarkten - barbecue - spellen - tafeltennis - broodjesservice in hoogseizoen - voor juiste prijzen zie website - centrum 800m