Aire de Camping-Car

• Stroom

• Voorzieningen passanten

FokkoMool

okt 2025

Prachtig gelegen aan natuurgebied aan de rand van het dorp , vrije plaatsen, loopafstand van binnen meer en zee. Elke dag markt (fiets 3 min) We waren huiverig ivm inbraak review maar voelde ons hier heel veilig. Ook nu midden okt staan er veel campers. Er is stroom tegen betaling maar wij hadden dat niet nodig. Er schijnen hier flamingo’s te zijn, wij hebben ze (nog) niet gezien.

Dick54

sep 2025

Ja weer geweest, blijft een vaste locatie voor zowel het voorjaar en het najaar. Alles is er, elke dag markt in het stadje op 2 km, heerlijk. Altijd lekker voor een paar dagen, maar er staan ook semi vaste camperaars.

Groot genoeg voor 60 campers. Verharde grind ondergrond met soms ‘gevaarlijk’ hoge stenen. Vrij om te staan waar je wilt. Kenteken intoetsen voor toegangs kaartje, bij wegrijden betalen. Wandelen of fietsen naar het centrum (2.5km) Wielkeggen op sommige plekken noodzakelijk. Stroompunten aanwezig maar je moet wel lange kabels hebben. Weinig schaduw plaatsen.

Pissevaches 3

11560, Fleury, Frankrijk

43.19041 3.19706

achter Camping Municipal - slagboom - plaats vlakbij de zee en Etang de Pissevache - dagelijks markt - bakker komt langs - stageld en jetons betalen met bankkaart of creditcard - strand 500m

1 apr t/m 31 okt

1 nov t/m 31 mrt