@FokkoMool
- Hymer B-Klasse CL Anders
- 2019
- Integraal
heel fijn plekje. Je loopt door een paar straatjes en je staat op het strand. Paar leuke eet tentjes tegen schappelijke prijzen. Waren ook in oktober open. Langs de kust loopt een pad wat je helemaal kan aflopen totdat je een baai komt met mooi zandstrand. hier was werkelijk niemand. Ook kun je even een wasje draaien op de camperplaats. Faciliteiten van een camping voor een camperbedrag. perfect!
Prachtig gelegen aan natuurgebied aan de rand van het dorp , vrije plaatsen, loopafstand van binnen meer en zee. Elke dag markt (fiets 3 min) We waren huiverig ivm inbraak review maar voelde ons hier heel veilig. Ook nu midden okt staan er veel campers. Er is stroom tegen betaling maar wij hadden dat niet nodig. Er schijnen hier flamingo’s te zijn, wij hebben ze (nog) niet gezien.
nog veel plek bij aankomst 12 uur, in de avond liep het vol. prachtige hike gedaan, gewandeld naar een kapel en waterval (35min) volg de borden en er liggen mapjes. klein dorpje. de rivier is prachtig. aardige eigenaar. 20 euro met stroom in enveloppe doen. schone en mooie voorzieningen alleen geen douche maar die hebben we zelf. handig ook om file bij de gotthard tunnel te voorkomen om vanuit hier vroeg door te rijden. top plek!
1 ster puur om de prijs. nog nooit op zo’n dure camping gestaan(110 euro 2 pers en hond), ook voor Zwitserse begrippen. wel een leuk honden strandje en gewoon strand met palmbomen die daar voor de sier geplant zijn, voelt toch een beetje nep/disney achtig. prachtig sanitair gebouw. op de fiets zit je zo bij een grote supermarkt met ook sportwinkel en H&M.
wij kwamen (door vertraging met de boot Corsica) hier aan om 00.25 uur. gelukkig was de eigenaresse nog op! Er zaten nog wat stamgasten in het restaurantje. geen campers verder en alles was donker. de mevr kwam naar ons toe en zei dat we op het grasveld ergens konden staan. 15 euro cash en ze nam een foto van onze paspoorten. heel aardig en top dat we hier alsnog terecht konden midden in de nacht.
geweldige camping. twijfelde door vorige review, maar gelukkig zien wij het anders. aardig ontvangst. wij hebben een camper van 7 meter plus fietsen achterop en daar is hier plek voor. meeste plekken zijn voor kleinere campers of tenten. goed douche gebouw. loopafstand naar een zeer rustige heerlijke baai. een baai verder (goed te lopen en met de fiets helemaal snel) het prachtige romantische dorpje Port de Centuri ! mooiste dorpje van Cap Corse.
zag eruit als een top camping bij een leuk haventje, maar helaas hadden ze geen plek voor een camper van 7 meter met nog fietsen achterop… vriendelijk geholpen en kregen de tip verder te rijden naar camping isulottu aan de westkant. die is top;-) Fijne tip van de eigenaar dus.
hele fijn kleine camping (waar je ook met een grote camper goed kan staan) Geen zwembad maar de zee aan de overkant van de weg. prima voor een nachtje als je op een road trip bent. aardig personeel. plek voor grijs water en chemisch wc . goeie douche, schoon
perfecte camping voor als je een dagje het stadje Corte wil zien. op loopafstand en fietsen helemaal dichtbij. schrik niet bij aankomst van de stijle afdaling, onze camper is 7 meter, ging prima, uitgang is aan de andere kant ook goed. ligging aan een riviertje maar laagwater, niet om te zwemmen (nu) Vriendelijke mensen. douche wat oud maar prima.
hele fijne camping op een groot natuur terrein waar je zelf een plekje mag uitzoeken. veel schaduw plekken en via de camping loop je naar het strandje (1min) Er is een klein winkeltje maar het is slim om van te voren boodschappen te doen want er is verder niks in de omgeving. wel zijn er verschillende strandtentjes waar je wat kan eten. fijn strand mooie baai. alles wat je nodig hebt is verder aanwezig. honden toegestaan
camping ligt vlakbij het dorp Calvi en op loopafstand (5min) van het strand. er zijn verschillende strandtentjes. camping netjes, alles schoon. restaurantje voor ontbijt en pizza’s aanwezig. er is een treintje naar het centrum maar met de (elektrische) fiets ben je er in 10 min. zwembad aanwezig en honden toegestaan. calvi is een mooi dorpje om te bezoeken.
ligging van de camping is perfect. Aan een rustig strandje en via strand loop je zo naar het super leuke dorpje. veel restaurantjes. Jet ski gehuurd, prachtige baaitjes. enige minpunt was dat je er in het hoogseizoen geen hond mag hebben. wij kregen het uiteindelijk toch voor elkaar gelukkig.
gratis plek zonder voorzieningen, prachtig uitzicht! Staan nu best wat campers maar nog wel plekjes vrij. Overdag veel dagjes mensen. Er is 1 hotel met restaurant en wat stalletjes met worsten en ook souveniertjes. Veel te bezichtigen en prachtige plek voor wandelen (naar stuwmeer)
Een super plek aan de Rijn op loopafstand (wel 30min) naar het oude centrum. Wij werden vriendelijk ontvangen en er was nu (begin mei) nog voldoende plek door de week. Aanrader om de stad Keulen te bezoeken!
De allervriendelijkste mensen! gastvrij en zeer behulpzaam. we bleken pech te hebben met onze camper en de zoon van de eigenaar heeft ons fantastisch geholpen. Een paar mooie flessen wijn gekocht. Prima plekken met stroom en water en evt WC. Mooie omgeving voor wandelen en fietsen en er is een grote out let vlakbij.
prima plek parkeer meter was stuk dus gratis gestaan. op steenworp afstand van het centrum maar ook onder bruggetje door een mega supermarkt en mediamarkt etc. mc Donalds naast de parkeerplaats. er is een grote kringloop winkel vlak voor het bruggetje. kerktoren beklommen met waanzinnig uitzicht, bovenin entree betalen alleen cash.
prima plek om te overnachten. aan de rivier. wel heftige stroming dus evt je hond goed aan de lijn! op loopafstand van het centrum. er stond nu op het parkeerterrein ernaast een leuke kleine kermis. 12 euro per 24 uur excl stroom
super plek want je loopt zo het dorp in via de oude stadsmuur. water aanwezig en sanizuil en afval. stroom niet op alle plekken. 12 euro per 24 uur excl stroom
Het sanitair is waanzinnig goed! Een mooie plek om even bij te komen van de camperplaatsen rond de stadjes van de romantische strasse die wij aan het rijden zijn. Hond is hier toegestaan en prachtige weide om te wandelen. Er is een skate park voor kinderen. Iedereen moet een test bewijs voor corona laten zien of volledig meer dan twee weken zijn ingeënt. testen kan in Rothenburg! ons kind 12 jr mochten we met sneltest hier doen,hadden we mee.
Huttopia is er afgelopen winter even doorheen gegaan! Alles nieuw of opgeknapt. Nu alle voorzieningen weer op niveau zoals je zou verwachten. Enige wat jammer is dat alle plekken ‘achteraan’ het terrein zijn omgebouwd naar vakantiehuisjes. Campinggedeelte is dus veel kleiner geworden. Voor een doorreis camping lijkt me dat een nadeel
Hele fijne plek zoals de anderen ook al schrijven. We hadden “primeur” met het nieuwe digitale inchecksysteem. Eigenaar echt extreem aardig. Super
Wat een fantastische plek! Aan het water met mogelijkheden om kano’s en zeilbootjes te huren. Camping is mooi aangelegd met ruime plekken. Stroom is aanwezig. Gastvrij en vriendelijk. Op loop en fiets afstand van centrum Heeg. Prachtig Fries plaatsje met passanten haven.
Mooie rustige camping met veel faciliteiten. Twee zwembaden, supermarkt, pizza restaurant en nog een gewoon restaurant. Kinderclub aanwezig. Nu erg rustig ondanks hoogseizoen. Er is ook een heerlijke Spa aanwezig. Fietsen kan je hier huren. Heel prettig om tot rust te komen.
Super mooie plek naast een zwembad/sportpark. Op loopafstand naar bakker en supermarkt. Stroom kost 0,50 euro per KWH en de overnachting zelf is gratis. Keurig onderhouden plekken. Voelt hier veilig.
Prima doorreis camping voor 1 nacht. Ligt erg afgelegen maar eenmaal daar prima. Zwembad aanwezig en ook een snackcar. Nadeel is dat de poort om 7.30u open gaat, maar ze waren zo vriendelijk hem voor ons al om 7 uur te openen zodat we op tijd weg konden richting Nederland. Er stonden een hoop Nederlanders.
Aan het strand. Douche op strand aanwezig. Druk in hoogseizoen maar mooie plek voor surfers. Super fijne zee om te zwemmen met strandwacht voor veiligheid. Leuk strandtentje aanwezig. 5 fietsen naar centrum dorpje. Leuk dorpje veel winkeltjes en terrassen.
Met de camper gestaan op een prachtig plekje onder de “pine trees”. We hadden geluk want het was het laatste plekje. Loopafstand strand met een geweldige zee!! Dorpje op de fiets 5 min. Groot zwembad. Camping is wijds opgezet. Gratis miele wasser en droger! Washokjes verouderd maar netjes en schoon en alles werkt. Veel washokjes op verschillende plekken dus niet druk en altijd dichtbij. Super!
Als je binnenkomt vraag een plekje op het veld links achterin. Daar is het rustig, en het heeft een wijds uitzicht over de druiven velden. Met de fiets naar Navarrete is vijf min. Prachtige kerk met veel pracht en praal. Het ligt op een pelgrims route. Vanuit de camping Logrõno bezocht met de camper. Konden goed parkeren op een betaalde parking. De camping heeft een fijn zwembad, prima restaurant
Zeer fijne camper plek om Biboa in te gaan. €15,00 per plek. Bus stopt vrijwel voor de camping, voor 4 personen €5,20. Na een dag stad en het Guggenheim museum moe en dus taxi terug, €12,00, vonden wij erg goedkoop. Prachtig uitzicht over de stad en vanwege groot festival in de stad is er veel vuurwerk. Beste uitzicht vanaf hier! WC’s aanwezig, geen douche. Fijne ruime plekken.
De ligging is mooi maar de plaatsen zijn dicht op elkaar. Erg lawaaiig daardoor. Geen beplanting ertussen. Als je op een plek met uitzicht aan zee staat heb je geluk. Zarautz is lopend te doen met mooie bergwandeling. Wij met bus en trein naar San Sebastian geweest, ging heel makkelijk. Bus 1,50 en trein 5,00 enkele reis. Bij station vriendelijke hulpvaardige mensen. Een 6 door camperplekken
We kwamen laat aan in het hoogseizoen en hadden geluk met laatste plekje. Erg druk en ‘s avonds iets lawaai maar de plek ligt vrijwel aan het strand en dicht bij dorpje. Nog een pizza gegeten bij camping restaurantje. Prachtige zee, hoge golven.
Prachtig onderhouden plekken op loopafstand van centrum en haven. Veel vis restaurantjes. Leuk voor een nachtje als je op doorreis bent.
Opweg naar de wintersport een top stop! Veel ruime plekken. In de avond was er niemand, je kon wel in een brievenbus aangeven of je broodjes wil de volgende ochtend. Vergeet alleen niet muntjes van 50 cent mee te nemen voor de stroom. Vanochtend was de eigenaar aanwezig, 9 euro betaald. Fijne veilige plek om te overnachten. Stonden nu in de winter ongeveer 15 campers .
Top camping! De ligging is geweldig. Wij bezochten festival DGTL en dat was op loopafstand. Beheerder super behulpzaam en vriendelijk. Bij drukke weekenden zoals Pasen, vroeg komen want het was nu helemaal vol!
Staan er nu op terugreis van wintersport. Ze zijn met winterverlof maar er staan 5 andere campers. Duitse buurman zegt dat we maar een fooi in de bus moeten doen. Plaatsje is prachtig en we staan aan de rivier. Omdat er niemand is geen stroom of zo maar dat redden we wel een nachtje...
Onze eerste keer op een wintercamping meteen super goed bevallen! Met eigen verwarmd huisje met wc en douche en afwasruimte. Genoeg plek voor je skischoenen en kast voor kleding. Broodjes service bij de receptie. Centrum is 10 min lopen en heeft een supermarktje. Bus naar ski gebied St Anton vertrekt elke 15 min en is gratis. Let op, stroom dient los afgerekend te worden, wij 48 euro voor 1 week
Als tussenstop richting de wintersport een prima overnachtingsplek. We kwamen 21.30 uur aan, niemand gezien er stonden ongeveer 10 campers. Tien euro in enveloppe gedaan. Let op, het gebied heeft een milieuzone, wij waren denken wij dus in overtreding met ons oude campertje.
Zeer fijne plek. Super behulpzame beheerder. Op bezoek voor dgtl festival en met deze ontvangst kan het niet meer stuk!!!
Nachtje gestaan vanwege bezoek aan ade. Feest was op 5 minuten loopafstand. 's Ochtends nog de vriendelijke beheerder gesproken. Zeer fijne plek. Volgende evenement in ndsm gaan we hier zeker weer staan!
Ohhh, wat is het prettig hier!
Fijne plaats voor een dagje Maastricht. Bus stopt voor de deur en binnen 10 minuten in het centrum. De zeer vriendelijke eigenaar was toevallig aanwezig en gaf ons een warm welkom. Helemaal goed!
Top plek! Leuk ook om al die verschillende Campers te bekijken. Zeer aan te bevelen als je een comfortabele plek voor je camper zoekt.
Mooie plekken die je zelf kan uitkiezen. Wifi alleen bij receptie en vrij prijzig. Kinderen vermaken zich prima met zwembad, Ping Pong en speeltoestellen.