@FokkoMool
- Hymer B-Klasse CL Anders
- 2019
- Integraal
heel fijn plekje. Je loopt door een paar straatjes en je staat op het strand. Paar leuke eet tentjes tegen schappelijke prijzen. Waren ook in oktober open. Langs de kust loopt een pad wat je helemaal kan aflopen totdat je een baai komt met mooi zandstrand. hier was werkelijk niemand. Ook kun je even een wasje draaien op de camperplaats. Faciliteiten van een camping voor een camperbedrag. perfect!
Prachtig gelegen aan natuurgebied aan de rand van het dorp , vrije plaatsen, loopafstand van binnen meer en zee. Elke dag markt (fiets 3 min) We waren huiverig ivm inbraak review maar voelde ons hier heel veilig. Ook nu midden okt staan er veel campers. Er is stroom tegen betaling maar wij hadden dat niet nodig. Er schijnen hier flamingo’s te zijn, wij hebben ze (nog) niet gezien.
nog veel plek bij aankomst 12 uur, in de avond liep het vol. prachtige hike gedaan, gewandeld naar een kapel en waterval (35min) volg de borden en er liggen mapjes. klein dorpje. de rivier is prachtig. aardige eigenaar. 20 euro met stroom in enveloppe doen. schone en mooie voorzieningen alleen geen douche maar die hebben we zelf. handig ook om file bij de gotthard tunnel te voorkomen om vanuit hier vroeg door te rijden. top plek!
1 ster puur om de prijs. nog nooit op zo’n dure camping gestaan(110 euro 2 pers en hond), ook voor Zwitserse begrippen. wel een leuk honden strandje en gewoon strand met palmbomen die daar voor de sier geplant zijn, voelt toch een beetje nep/disney achtig. prachtig sanitair gebouw. op de fiets zit je zo bij een grote supermarkt met ook sportwinkel en H&M.
wij kwamen (door vertraging met de boot Corsica) hier aan om 00.25 uur. gelukkig was de eigenaresse nog op! Er zaten nog wat stamgasten in het restaurantje. geen campers verder en alles was donker. de mevr kwam naar ons toe en zei dat we op het grasveld ergens konden staan. 15 euro cash en ze nam een foto van onze paspoorten. heel aardig en top dat we hier alsnog terecht konden midden in de nacht.
geweldige camping. twijfelde door vorige review, maar gelukkig zien wij het anders. aardig ontvangst. wij hebben een camper van 7 meter plus fietsen achterop en daar is hier plek voor. meeste plekken zijn voor kleinere campers of tenten. goed douche gebouw. loopafstand naar een zeer rustige heerlijke baai. een baai verder (goed te lopen en met de fiets helemaal snel) het prachtige romantische dorpje Port de Centuri ! mooiste dorpje van Cap Corse.
zag eruit als een top camping bij een leuk haventje, maar helaas hadden ze geen plek voor een camper van 7 meter met nog fietsen achterop… vriendelijk geholpen en kregen de tip verder te rijden naar camping isulottu aan de westkant. die is top;-) Fijne tip van de eigenaar dus.
hele fijn kleine camping (waar je ook met een grote camper goed kan staan) Geen zwembad maar de zee aan de overkant van de weg. prima voor een nachtje als je op een road trip bent. aardig personeel. plek voor grijs water en chemisch wc . goeie douche, schoon
perfecte camping voor als je een dagje het stadje Corte wil zien. op loopafstand en fietsen helemaal dichtbij. schrik niet bij aankomst van de stijle afdaling, onze camper is 7 meter, ging prima, uitgang is aan de andere kant ook goed. ligging aan een riviertje maar laagwater, niet om te zwemmen (nu) Vriendelijke mensen. douche wat oud maar prima.
hele fijne camping op een groot natuur terrein waar je zelf een plekje mag uitzoeken. veel schaduw plekken en via de camping loop je naar het strandje (1min) Er is een klein winkeltje maar het is slim om van te voren boodschappen te doen want er is verder niks in de omgeving. wel zijn er verschillende strandtentjes waar je wat kan eten. fijn strand mooie baai. alles wat je nodig hebt is verder aanwezig. honden toegestaan