Camping les chenes

Bartjeontour

apr 2025

Hier 4 nachten gestaan. De eigenaren van de camping zijn erg aardig en spreken ook voldoende Engels. De camping zelf is een ruime voldoende en sanitair is netjes. Loop je ergens tegenaan dan gewoon vragen en de eigenaar zal het proberen op te lossen. Klein restaurant aanwezig en afhalen mogelijk. Broodservice aanwezig. Mooi fiets en wandel omgeving. Als ik weer in de buurt ben zal ik daar zeker weer gaan verblijven.

Walkyranger

sep 2024

Aanzienlijk gebrek aan voorzieningen voor campers. Voor ons is deze camping een teleurstelling, we moeten een paar dagen stoppen maar zijn niet langer gebleven dan nodig was. Verdient geen 3 sterren

Leuke camping met plekken onder de bomen en in het veld. Fijn zwembad met voldoende ligstoelen. Prima sanitair. Wordt ook goed gereinigd. Jammer dat grijs water alleen met emmertjes bij de wc-dump verwijderd kan worden. Er is geen afvoerput. Bij de wc-dump bleek de waterkraan niet te werken.

Chemin des Teullières Basses 95

30250, Junas, Frankrijk

43.76156845 4.12120997

Mountainbike verhuur - voetbalveld - tafeltennistafel - volleybal - basketbal - springkasteel - trampoline - campingwinkel - broodjesservice - afhaalmaaltijden - bar - zwembad - schaduw van eiken - Voie Verte 2km - centrum 1,5km

4 apr t/m 2 mei

27 sep t/m 17 okt

3 mei t/m 4 jul

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard