@Harsselaartjes
- Chausson Odyssee 78
- 2005
September 2026
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Bij ons vijfde bezoek aan deze doorgangscamping was de warmwatervoorziening een tegenvaller. De waterdruk in de douches was onvoldoende, waardooor de bedieningsknoppen niet naar behoren functioneerden . De drukknop moet ingedrukt blijven, dus met één hand douchen... Ook geen warm water bij de afwas.
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Prachtig gelegen camping. Mooi zwembad en nette sanitaire voorzieningeningen. Restaurant was dicht (25/9) Receptie was om 18 u niet geopend. Op aanraden van andere campingast toch maar een Quick stop plek ingenomen. Morgen maar naar de receptie. Minpuntjes zijn het ontbreken van verlichting bij de dump en afvalplekken en de grote afstand naar de ruimte voor het chemisch toilet.
April 2026
Prachtige, idyllisch gelegen camping. Nieuw sanitairgebouw waar alles schoon is en werkt. Het is ook het enige sanitairgebouw op deze grote camping. Vanaf onze plek was dit wel een behoorlijk eind lopen.Hele leuke wandelroute rondom de camping (6km), die ons door de enthousiaste receptionist uitvoerig werd uitgelegd. We hebben genoten op deze camping
Wat een verademing na de campings in Spanje en Portugal! Hier is alles schoon en goed onderhouden. In een prachtige omgeving. Echt een camping om wat langer te verblijven. Als we weer in de buurt zijn komen we zeker terug.
Ideale locatie voor strandliefhebbers. Fietspad leidt rechtstreeks naar het oude centrum van Porto. Over de douches is alles al gezegd. Ook de vaste standplaatsen met oude tenten doen afbreuk aan het positieve beeld van deze camping. Als we weer in de buurt zijn kiezen we weer voor deze camping.
mooie camping met vrije plekken onder de pijnbomen. Vriendelijke receptie. Mooie zwembad, restaurantje etcetera. Het sanitair verdient wel een opknapbeurt. Je staat in een plas water na een (te koude) douche.(herenafdeling) Prachtige omgeving om te wandelen of te fietsen.
Prachtige parkachtige camping, dichtbij het centrum. Neem bus 714. deze stopt bij de bushalte op circa 300 van de uitgang van de camping. Ga hiervoor naar rechts en neem de halte na 300 meter aan de overzijde van de weg naar station Cais do Sodre. Stap uit bij het eindpunt.€2.30 pp. De pinpas werkt niet altijd, dus zorg voor kleingeld. minpuntje van de camping is het onderhoud van de begroeiing (maaien). Wij verbleven hier met plezier!
Goedevoorzieningen op deze camping! Het onderhoud kan beter. Vooral het groenonderhoud (maaien) van de camperplekken. De plekken zijn niet groot en de straatjes zijn smal, waardoor je wel wat moet manoeuvreren. Hierdoor ontstaan er kuilen. Risico voor vastlopen bij slecht weer. WiFi werkt alleen in de buurt van het restaurant. Zwembad en ligweide is prachtig. mooie dumpplek.
Leuke camping op fietsafstand vanTomar. Mooie omgeving, die het wel behoorlijk te verduren heeft gehad door het weer van de vorige maanden. De aanbevolen watervalroute is hierdoor ook extra spannend! Temeer omdat de beschrijving niet bleek te kloppen...Waar gesproken wordt over het volgen van een gravelpad, wordt een splinternieuwe asfaltweg bedoeld. Wij volgden het naastgelegen pad en liepen ons vast bij het herstelwerk. Geen waterval gezien!
Ideale plek in het stadspark, bij de Ponte Romana. De toiletten worden goed schoon gehouden. Voor innemen van water en dumpen kun je terecht bij de andere camperplaats, een paarhonderd meter verderop. Deze plek bij de oude brug is wel veel gezelliger. Je kunt vanaf hier een mooie wandeling langs het water maken. circa 2 km heen en terug. 100 meter verderop, links van de oude olijfpers, staat een mooi nieuw restaurant/bar, voor ontbijt/lunch/diner