Camping Beach Garden

• Stroom

• Douche

Mr.Bommel

jul 2025

Prachtige camping met zeer modern en goed onderhouden sanitair. Ruime plekken en direct toegang tot get strand en de zee. Boulevard met winkeltjes op loopafstand maar eigenlijk hoef je het park niet af. Voor families met kinderen zeker een aanrader.

Is het mogelijk om weer 5 sterren te krijgen voor ons 5e verblijf op deze fantastische camping? Schoner dan schoon en het meest vriendelijke personeel, van beveiliging tot tuinmannen, allemaal zo aardig en vriendelijk. Strand uitzonderlijk schoon en het water was deze zomer warm en er waren weinig golven 🌊 bedankt dat jullie ons weer een paar gekke dagen hebben bezorgd 🙏🏼

Ellen67

jun 2024

prachtige camping maar een rot plek . niks aangedaan putten vermengt met kiezel stenen en zand en heel veel muggen ! heel de dag door . wij betaalden 29 p/n met ACSI en zijn aangewezen plaatsten. prachtig sanitair . heel vervelend dat je de grote camping over moet om zelf een plekje te gaan uitzoeken terwijl er 3 ‘bewakers ‘ staan te roken aan de poort .

Avenue des Campings 1078

34340, Marseillan Plage, Frankrijk

Camping aan het strand met ACSI-gedeelte - ruime vlakke plaatsen - bakker en kleine supermarkt op camping - spa - hammam - nagelbar - sauna - eigen toegang tot strand - zwembaden [overdekt/open] - centrum 6km

6 jul t/m 30 aug

ACSI - Campingcard